NIKOLA, SRBINE! Najskuplji igrač Evrolige PODRŽAO Novaka! Mirotić poslao MOĆNU PORUKU Đokoviću!

Autor:

Sport

30.05.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser jasno je iskazao svoj stav.

NIKOLA, SRBINE! Najskuplji igrač Evrolige PODRŽAO Novaka! Mirotić poslao MOĆNU PORUKU Đokoviću!

Foto: Tanjug-AP, Starsport

Posle pobede nad Amerikancem Aleksandrom Kovačevićem, u kamerama na Rolan Garosu, Novak Đoković je napisao "Kosovo je srce Srbije" i "Stop nasilju", aludirajući na dešavanja koja se dešavaju u našoj južnoj Pokrajini, gde su srpski građani izloženi teroru.

Moćna poruka najboljeg tenisera ikada odjeknula je planetom, svi svetski portali lansirali su je kao najvažniju vest, kao i mnoge TV stanice.

Ono što je Novak Đoković uradio na Rolan Garosu najviše je ipak značilo Srbima na Kosovu i Metohiji koji od 1999. godine žive pod neprestanim strahom za život i trpe maltretiranja i represalije albanskih ekstremista.

Mnoge javne ličnosti pružile su podršku vlasniku 22 grend slem titulu, a među prvima je to učinio najskuplji igrač Barselone Nikola Mirotić!

Poznat kao veliki srpski dobrotvor i nosilac Ordena Svetog Save, poput Novaka Đokovića, crnogorski košarkaš je preko društvenim mrežama poslao moćnu poruku Noletu:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nikola Mirotić je na društvenim mrežama podelio fotografiju Novakove poruke sa Rolan Garosa uz konstataciju:

- Jedan je Novak Đoković - oglasio se najbolji igrač Barselone, uz priloženu fotografiju poruke srpskog tenisera.

Pre njega, Noletu su podršku pružili olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović i Tina Krajišnik, odbojkaš Aleksandar Okolić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading