KLJUČA U PARIZU! Odustajanje koje MENJA SVE: Drama oko Đokovića pred nastavak Rolan Garosa!

Autor:

Sport

30.05.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je udarna tema u "gradu svetlosti", može li da iskoristi Rafino odsustvo i osvoji 23. grend slem u karijeri?

KLJUČA U PARIZU! Odustajanje koje MENJA SVE: Drama oko Đokovića pred nastavak Rolan Garosa!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Španac Rafael Nadal morao je zbog povrede da odustane od nastupa na Rolan Garosu, što je potpuno promenilo tok drugog grend slema sezone, ocenila je bivša svetska broj 1 Žastin Enan.

Novak Đoković je prvi favorit da iskoristi novonastalu situaciju, ali ga čeka dramatičan put do popularnog "kupa musketara".

Nadalovo odsustvo menja sve za Novaka Đokovića. Menja mnogo i za druge igrače. Mnogi će želeti da idu do samog kraja. Ipak, onaj ko najbolje zna celu priču je Novak - navela je Belgijanka, a potom je dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sve je drugačije bez "kralja šljake"

Mnogo je toga na talonu što se tiče njega i te 23. grend slem titule. On će svakako ići sve u stilu dan po dan. Ima tako mnogo iskustva i svakako je u stanju da se nosi sa pritiskom i očekivanjima. On igra za pobedu, ali svakako će morati mnogo toga da uradi - zaključila je Žastin Enan.

 

 

Podsetimo da je Nole nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske započeo na trijumfalan način, pobedom u tri seta nad Amerikancem Aleksandrom Kovačevićem, a već u drugom kolu ga čeka neugodan rival u liku Mađara Martona Fučoviča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading