ŠTA ČEKA NOVAKA U PARIZU? Đoković sanja REPRIZU Vimbldona - veliko UPOZORENJE za Srbina pred nastavak Rolan Garosa!

Autor:

Sport

29.05.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako slovi za apsolutnog favorita, Nole mora da bude oprezan - čeka ga žilav rival u "gradu svetlosti".

ŠTA ČEKA NOVAKA U PARIZU? Đoković sanja REPRIZU Vimbldona - veliko UPOZORENJE za Srbina pred nastavak Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo pohod na treću titulu na Rolan Garosu, a trećeg nosioca u drugom kolu čeka Mađar Marton Fučovič. Srbin je u dosadašnjem toku karijere četiri puta igrao sa njim, a iako ima maksimalan učinak primetno je da je imao određenih poteškoća da ga savlada.

Prvi megdan imali su još na startu US Opena 2018. godine, a Nole je tada slavio sa 3:1. Nakon osvojenog prvog perioda igre sa 6:3, Fučovič je uzvratio istom merom, donekle je parirao i u trećem, da bi se potpuno raspao u četvrtom - 0:6.

Mađarski igrač je uspeo da uzme set favorizovanom rivalu i u Dohi 2019, a najubeljiviji poraz doživeo je pre dve godine na Vimbldonu - 3:0.

Novak i Marton su poslednji put odmerili snage krajem 2021. godine, na startu Mastersa u Parizu, a tada je takođe bilo 2:1 u korist vlasnika 22 grend slem titule.

Duel druge runde Otvorenog prvenstva Francuske biće odigran u sredu, Novak je i protiv Kovačevića pokazao oscilacije u igri, a otpor koji mu je do sada pružao Fučovič poziva na oprez...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading