ONI SU TENISKA ISTORIJA: Francuz otkrio kako je igrati protiv Đokovića i Nadala!

Autor:

Sport

24.05.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borite se sa njihovom aurom, to može da vas destabilizuje, rekao je poznati teniser.

ONI SU TENISKA ISTORIJA: Francuz otkrio kako je igrati protiv Đokovića i Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Bliži se Rolan Garos, a samim tim i mediji sve više pažnje posvećuju turniru koji se igra u Parizu.

Jedan od igrača koji će se i ove godine naći u glavnom žrebu ovog turnira je Kventin Alis, domaći teniser, koji je za medije dao izjavu u kojoj je pričao kako je to igrati protiv Novaka Đokovića, ali i Rafaela Nadala, protiv kog je igrao 2012. godine, u prvom kolu Rolan Garosa.

- Bio sam mlad. Malo mi je žao jer nisam uopšte uživao u tom trenutku. Sećam se da je čitava publika bila uz Rafu. Najviše me je impresionirala njegova sposobnost da pritiska od starta meča, da nikada ne izneveri, da svaki poen igra kao da je meč lopta - rekao je Alis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Dva puta se sastao i sa Đokovićem. Poražen je 2016. godine na Australijan openu, a srpski igrač ga je savladao i ove sezone i to u Adelejdu.

Kada igrate protiv Nadala i Đokovića, igrate protiv rivala, ali što je važnije, igrate protiv teniske istorije. Borite se i sa njihovom aurom, ono što predstavljaju i to može da vas destabilizuje - kazao je Alis.

Alis nikada nije prošao dalje od drugog kola na nekom grend slemu, a priliku da popravi takav skor će imati već za nekoliko dana, pošto 28. maja počinje turnir u Bulonjskoj šumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading