Grafičar PREKIDA saradnju sa Crvenom zvezdom! Klub ŽELI u Superligu Srbije!

Autor:

Sport

30.05.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Topčiderske zvezde plasirao se u baraž za popunu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Grafičar PREKIDA saradnju sa Crvenom zvezdom! Klub ŽELI u Superligu Srbije!

Foto: RFK Grafičar/Dragan Tešić

Grafičar želi u Mozzart Bet Superligu! Klub sa Senjaka ima priliku da prvi put u istoriji zaigra u fudbalskoj eliti, pošto je to izborio plasmanom na mesto koje vodi u baraž elitni rang.

Samim tim, "ljubičasti" bi prekinuli saradnju sa Crvenom zvezdom, koja je godinama unazad slala najtalentovanije igrače u ovaj klub na afirmaciju...

Saopštenje "grafosa" prenosimo u celosti:

- U godini u kojoj proslavlja 101. godinu od osnivanja, fudbalski klub Grafičar pred sobom ima istorijsku priliku da vek postojanja obeleži plasmanom u najviši rang srpskog fudbala. Tim sa Senjaka se u prethodnih nekoliko godina profilisao kao najbolja sredina za razvoj mladih igrača u Srbiji, pa će tako i u dvomeču baraža Radniku iz Surdulice suprostaviti supertalentovane, ali još uvek golobrade momke rođene uglavnom 2004. i 2005. godine.

Ako se plasiraju u elitni rang srpskog fudbala, "grafosi" će prekinuti dugogodišnju uspešnu poslovno-tehničku saradnju sa šestostrukim uzastopnim šampionom naše zemlje, Crvenom zvezdom - piše u saopštenju Grafičara..

Premijerni meč doigravanja za popunu Mozzart Bet Superlige između Grafičara i Radnika biće odigran na krovu tržnog centra Stadion na Voždovcu sa početkom od 18 časova.

- Pravno gledano, ne postoje nikakve prepreke da tim sa Senjaka zaigra u elitnom rangu srpskog fudbala, jer Grafičar i Crvena zvezda su zasebno dva pravna lica - otkrio je bivši sudija i menadžer za licenciranje FSS Nenad Santrač za "Republiku". 

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez

Luis Ibanjez kao predvodnik i kapiten sjajne generacije mladih igrača otkriva da je izuzetno uzbuđen zbog prilike koja se ukazala njemu i njegovim saigračima.

- Od subote i utakmice protiv Radničkog sa Novog Beograda, ne mogu da spavam od uzbuđenja. Skoro da imam isti osećaj sada pred utakmice protiv Radnika kao što sam imao kada sam igrao Ligu šampiona, najjače klupsko takmičenje na svetu. U stomaku osećam pozitivnu tremu, što mi govori da i dalje treba da nastavim da igram fudbal. Kada nestane strast koja me nosi i tera da na svakom treningu i utakmici dam maksimum, završiću karijeru – rekao je temperamentni Argentinac Ibanjez, koji će za nekoliko dana proslaviti 35. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading