KO JE TRANSRODNA MANEKENKA KOJA JE POKAZALA GOLE GRUDI NAKON RUKOVANJA SA BAJDENOM? Šou ispred Bele kuće, ona se ovako branila (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

13.06.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo se rukovala sa predsednikom Bajdenom, a onda je pokazala gole grudi.

KO JE TRANSRODNA MANEKENKA KOJA JE POKAZALA GOLE GRUDI NAKON RUKOVANJA SA BAJDENOM? Šou ispred Bele kuće, ona se ovako branila (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen

Rouz Montoja (27) je transrodna manekenka i aktivistkinja koja je napravila pravi sklandal kada je skinula gornji deo haljine ispred Bele kuće, a onda je samo držala grudi i smešila se. Inače, ona je bila na spisku zvanica za proslavu Prajda, a snimljena je kako spušta haljinu i pokazuje grudi ispred Trumanovog balkona.

- Jesmo li u toplesu u Beloj kući? - pitala je osoba koja je snimala.

Ko je Rouz Montoja?

Ona je rođena u Ajdahu 1995. godine. Odrasla je sa braćom i sestrama, a kao dete je naučila američki znakovni jezik jer joj se time mama bavila. U srednjoj školi shvatila je da je privlače muškarci, a zatim je počela da nastupa u drag emisijama što je dovelo do toga da 2015. godine postane transrodna. Iste godine, zvanično je promenila ime. Godinu dana kasnije postala je biseksualna. Kasnije je diplomirala film na Univerzitetu u Sijetlu. Prvi posao joj je bio posao šminkerke, za šta je pametno koristila društvene mreže. Od 2018. godine bavi se modelingom.

Foto: instagram/ therosemontoya

Rouz na proslavi

Takođe, imala je priliku da upozna predsednika i prvu damu Džil Bajden. Izuzetno je popularna na društvenim mrežama, ali ovaj korak nije naišao na pozitivne komentare. Manekenka se branila time da toples nije protivzakonit u Vašingtonu. 

- Legalno je ići u toplesu u Vašingtonu. Ja u potpunosti podržavam pokret za oslobađanje bradavica. Zašto se moje grudi sada smatraju neprikladnim ili nezakonitim kad ih pokažem? To nije bilo nezakonito i neprikladno dok sam bila muškarac. Ovo što radite samo potvrđuje da sam žena - uzvratila je na kritike, piše "Njujork post".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading