ZAŠTO JE "SUŠA" NEKADA BOLJA OD INTIMNOG ODNOSA? Čini četiri neverovatne stvari za vaše telo, a da toga niste ni svesni

Autor:

Lifestyle

27.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razdoblje bez intimnog odnosa je odličan period za svaku osobu kako bi bolje spoznali šta vam odgovara.

ZAŠTO JE "SUŠA" NEKADA BOLJA OD INTIMNOG ODNOSA? Čini četiri neverovatne stvari za vaše telo, a da toga niste ni svesni

Foto: shutterstock

Iako intiman odnos upotpunjuje ljubavni život, čini ga zanimljivijim i uzbudljivijim nekada suša, odnosno period kada isti ne postoji ima svoje prednosti. Višak vremena je odlična prilika da radite na sebi i svojoj formi.

1. Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom intimnog odnosa pokazuju svoje telo, a to zna da bude trenutak ispoljavanja njihove nesigurnosti. Jednostavno, nisu sve žene prepune samopouzdanja i tako sigurne u sebe što je u redu. Svaka žena se bar jednom u životu osećala nesigurno. Višak vremena može promeniti vaše planove i uticati na to da se usredsredite na vežbanje što osim izgleda ima brojne pogodnosti po zdravlje.

Foto: Shutterstock

Devojka pokazuje da je smršala

2. Prilika da istražujete svoje telo

Ako nikada niste uspele do sada da dostignete vrhunac, i ako nemate već duže vreme intimni odnos ovo je odlična prilika da istražujete svoje telo i vidite šta vam prija. Tada možete da primetite šta volite, ili suprotno šta vam se ne dopada.

3. Strah od trudnoće

Devojke i žene koje nikako ne bi želele sada da ostanu u drugom stanju bez intimnih odnosa mogu da odahnu jer brige nema! Ako vodite računa o plodnim danima, onda morate znati da ni računanje ovulacije ili perioda najveće plodnosti nije pouzdano bez određenih sredstava. Zato, "suša" je najsigurniji način da ne ostanete u drugom stanju, ali bićete u saglasnosti sigurno nije i najbolji.

Foto: Shutterstock

Beba na krevetu leži

4. Više ćete ceniti intimne odnose

Baš kada nemate intimne odnose naučićete više da cenite iste. Možda ćete se više i truditi oko partnera, da ga zadovoljite, ali i on vas jer je ravnopravnost uvek bitna pa čak i tokom odnosa.  Kada period "suše" prođe, seks će biti znatno intenzivniji i zasigurno na nekom višem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading