TRUDNA SRPSKA GLUMICA KOJOJ JE AMPUTIRAN DEO RUKE: Doživela je veliku nesreću, ali je nikada srećnija! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.07.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica iz serije "Igra sudbine" je u drugom stanju!

TRUDNA SRPSKA GLUMICA KOJOJ JE AMPUTIRAN DEO RUKE: Doživela je veliku nesreću, ali je nikada srećnija! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Glumica Nina Rukavina postala je izuzetno zapažena, posebno prošle godine kada je dobila ulogu u jednoj od popularnijih serija trenutno "Igra sudbine". Zamenila je koleginicu Draganu Mićalović, koja je tumačila ulogu Une Hristić, te kad se Dragana vratila ona je napustila seriju.

Sada, na red je došla jedna lepa vest i to iz njenog privatnog života - nakon što je sa suprugom dobila sina Iliju 2019. godine, na Instagram nalogu podelila je još jednu fotografiju i pokazala da je ponovo u drugom stanju!

Rođena 21. avgusta 1990. u Subotici. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Subotici.

2010. upisala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić i Sanje Ristić Krajnov. Završni diplomski rad je uloga Majke u predstavi Sakati Bili sa Inišmana Martina Mekdone.

Foto: YouTube/Printscreen

Nina Rukavina glumica

Master studije upisuje 2014. godine kod profesora glume Radoslava Milenkovića, a završni master rad je uloga Rupice u predstavi Šine ili Bog nas pogledao Milene Marković (rd. Dušan Mamula, premijera 4. septembar 2015). Član je ansambla Drame od sezone 2015/2016, objavljeno je na sajtu "Srpskog narodnog pozorišta".

U detinjstvu, njoj je amputiran deo desne ruke, o čemu je i javno govorila:

- Zapalio se peškir, pošto sam se inhalirala. Peškir je bio iznad mene, kad se zapalio ja sam refleksno odbranila svoje lice i skinula taj peškir sa lica, i tad je moja ruka nastradala. Morala je da usledi amputacija i to je cela priča oko nesreće - ispričala je ranije za emisiju "Dobro u ljudima".

Foto: Printscreen/ Instagram/milkovska_s

Trudna Nina Rukavina glumica

Ona nije dozvolila da joj ova nesreća utiče na život, te je nastavila da se bori i diše punim plućima, a često je nizala samo uspehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading