UČESNICA ELITE PREPLAŠENA ZBOG MAJKE: Pogazila je važno obećanje, ovo nije smela sebi da dozvoli!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković razočarana je u sebe jer je pogazila reč koju je dala svojim najbližima pred ulazak u rijaliti.

UČESNICA ELITE PREPLAŠENA ZBOG MAJKE: Pogazila je važno obećanje, ovo nije smela sebi da dozvoli!

Foto: Ilustracija

Milica Veličković i Borislav Bora Terzić sastali su se u dvoriptu Bele kuće kako bi mu ona rekla šta joj sve smeta u njihovoj ljubavnoj smeni i koje stvari bi volela da se promene u odnosu koji gradi sa njim. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Bora Terzić

Ona je priznala prvo da oseća kao da je najomraženija učesnica rijalitija i da ima veliku borbu sa cimerima, među koje se, kako ona kaže, nije najbolje uklopila. 

- Svi me napadaju, a ja ušla prvi put. Rekla sam mami da neću da imam s*ks, a imala sam ga. Ima dosta stvari koje me muče, sanjam nešto, pa ustanem nervozna, ali ne prenosim na tebe. Nisi korektan jer gledaš samo sebe. Ti nemaš način kako da razgovaraš sa mnom i to nije okej jer sam ja korektna prema tebi. Neću više da se sramotim, već sam se osramotila par puta radi tebe. Dvoličan si isto, zbog torte, ti možeš da jedeš, a ja ne - govorila je Milica, a Bora nije imao reči kojika je mogao da se opravda, pa je odlčuio da počne da joj se umiljava i izjavljuje ljubav kako bi je smekšao. 

- Ti si moja beba i mnogo mi se sviđaš. Mi se volimo, mi se volimo - zapevao je Terza, a Milica je popustila nakon malo nežnosti koje je dobila od njega. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Bora Terzić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading