MARIJA KULIĆ PONOVO PRED KAMERAMA: Najavila veliki povratak, spremna je da RAZVEŽE JEZIK!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić odlučila je da konačno progovori o gorućim temama iz rijalitija "Elita".

MARIJA KULIĆ PONOVO PRED KAMERAMA: Najavila veliki povratak, spremna je da RAZVEŽE JEZIK!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Marija Kulić je izrevoltirana ponašanjem takmičara "Elite". Ona je poslednjih dana jako aktivna na svog profilu na društvenoj mreži Instagram, gde je pre nekolikoo dana žestoko napljuvala Marka Đedovića i Nikola Lakića, zbog rata sa Miljanom Kulić, a onda i obelodanila njihove privatne prepiske. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Nebojsa Mandic/Dragan Kadic

Marija Kulić

Pošto mnogi vole i cene Marijino mišljenje i traže joj da prokomentariše goruće teme iz rijalitija, ona je odlučila da stane pred kamere i progovori o svemu što narod interesuje. 

Naime, ona je najavila da će se uključiti putem uživo prenosa na mreži TikTok i dati odgovor na sve što se tiče "Elite", kao i njene ćerke Miljane. 

-  Dragi moji pratioci, od ponedeljka veče 16.10 sve što vas bude zanimalo u vezi Elite, posebno Miljane i moje mišljenje o svim temama i osobama u Eliti, moći ćete da slušate na mom TikToku - napisala je Marija Kulić na svom profili.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram oglašavanje

Mnoge je obradovala ova informacija, iako su se njeni fanovi nadali da će ući u "Elitu" i tamo svima reći sve u lice, ipak izgleda da Marija još uvek to nema u planu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

10.10.2023 20:20

Neka ona sedi kod kuće da hrani unuka i bolesnog muža.