U DOMU KULIĆA VELIKO VESELJE: Dok je Miljana u Eliti, Marija SLAVI - radosne vesti podelila javno!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić oglasila se na društvenim mrežama i svima otkrila zbog čega je danas za nju poseban dan.

U DOMU KULIĆA VELIKO VESELJE: Dok je Miljana u Eliti, Marija SLAVI - radosne vesti podelila javno!

Foto: E stock

Marija Kulić

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić, danas ima poseban razlog za slavlje, koje je podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Naime, jednoj od njene tri ćerke, Tijani Kulić, danas je rođendan, zbog čega se ponosna majka oglasila i javno joj uputila rođendansku čestitku. 

- Danas nam je divan dan, našoj Tiji rođendan. Živela i srećna nam bila - napisala je Marija Kulić na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Najstarija ćerka Miljana Kulić trenutno boravi u rijalitiju Elita, gde prolazi kroz razne faze raspoloženja, a mnogi isčekuju posle arijinog oglašavanja da vide da li će se Miljana setiti da je njenoj sestri rođendan i da li će joj se u kameru obratiti javno i uputiti rođendansku čestitku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

Podsećamo, Marija se nedavno pojavila u Rumi, zbog suđenja sa Milanom Miloševićem, gde je za naš portal govorila o Miljaninom ponašanju u rijalitiju. 

Katastrofa, malo pre moj muž kaže da ne može da veruje da čuje iz njegovih usta ovakve reči. Moj muž ne može da veruje u to. Dokazao je da je viši cilj, ne da nas iskoristi, to što je dobio, što sam mu dala 10.000 ja sam ga tužila, to će vratiti, kad tad. Mi smo hteli njemu da učinimo, da on može da zaradi novac, da ne bude da samo Miljana plaća, iz neke ljudske solidarnosti smo hteli da mu učinimo, tu želju - ispričala je Marija za Republiku, pa nastavila:

Ne plašim se da Zola uđe, verujem Miljani da je shvatila da su oba odnosa bila promašena. Ja sam kriva za Nenada, jer sam ga podržavala, da se što pre otarasi Zole. Nisam ga iskoristila, korist je bila obostrana, s tim što novčano ga nisam iskoristila, kao on nas. On je rekao da neće da nam vrati, zbog tog da neće i ovo pljuvanje, a otišao u potpunom miru, nijedna rasprava, nijednu lošu reč nije rekao, a eto, šta smo doživeli.

Republika

Foto: TV Pink, ATA Images

Marija Kulić, Miljana Kulić i Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading