TRUDNA ALEKS ŠALJE TAJNE SIGNALE CARU: Spremna je sve da mu oprosti, odala se javno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica šeste sezone "Zadruge" zajedničkim fanovima nje i Filipa ulila je nadu da njihova ljubav nije završena zauvek.

TRUDNA ALEKS ŠALJE TAJNE SIGNALE CARU: Spremna je sve da mu oprosti, odala se javno! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Javnost je šokirala vest o iznenadnom raskidu Filipa Cara i Aleksandra Nikolić, koji sada čekaju dete. Nikolićeva je sa fanovima podelila informaciju da je u drugom stanju i da čeka devojčicu, a bivši par imao je okršaj uživo na Pinku, u emisiji "Pitanja novinara", pre par dana.

Oni su, nakon brojnih uvreda, odlučili da spuste loptu, kako se niko ne bi sladio njihovim svađama, a Aleksandra je sada odlučila da se potpuno posveti sebi i trudnoći.

Ona je iskoristila toplo oktobarski dan da ode do zološkog vrta, u društvu bivše zadrugarke, Ane Spasojević. Nikolićeva je na društvenim mrežama uslikala nekoliko kadrova životinja i prirode, a jedna slika svima je privukla pažnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks Nikolić Instagram

Naime, Aleks je podelila na svom Instagram storiju lava i lavicu kako spavaju, što su njeni fanovi, kao i zajednička podrška Cara i nje, protumačili kao tajni znak koji je ona uputila Filipu i da je u ljubavi ove dve životinje videla sebe i svog bivšeg verenika. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks Nikolić Instagram

Da li je to tako Aleks poželela da Caru stavi do znanja da ga i dalje voli i veruje u njihovu ljubav, još uvek nije jasno, jer se ona povodom te situacije nije oglasila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading