OGLASIO SE DEJAN DRAGOJEVIĆ: Snažna poruka napravila pometnju, potkačio BIVŠE LJUBAVI?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" preko svog Instagram profila poslao jaku poruku!

OGLASIO SE DEJAN DRAGOJEVIĆ: Snažna poruka napravila pometnju, potkačio BIVŠE LJUBAVI?! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, jako je aktivan na društvenim mrežama, gde sa svojim vernim pratiocima i fanovima deli detalje svog privatnog života, koji su navikli da prate otkako je boravio mesecima ispred kamera u Beloj kući. 

Republika

Foto: Youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

Otkako je napustio rijaliti, u sezoni kad se razveo od Dalile Dragojević, našao je devojku vrlo brzo, Jovanu Stojanović, sa kojom već mesecima uživa u srećnoj vezi, a pojedine detalje svog odosa pokazuju brojnim pratiocima. 

Njih dvoje su danas proveli dan u prirodi, gde su se uslikali pored jednog drveta koje je na stablu imalu naslikano srce, a pobednik rijalitija "Zadruga 5" ostaio je u opisu fotografija snažnu poruku. 

Srce na stablu je danas svakodnevnica, slome vas vetrovi jer imate grane koje vam ne trebaju. Nađi sebi ljubav i prijatelje koji će biti uvek uz tebe i na kraju ćeš se osmehnuti svakom problemu i svakom vetru jer je sve prolazno - glasile su reči koji je napisao Dragojević. 

 

 

Mnogi njegovi pratioci shvatili su da su se "grane koje ne trebaju" odnosile na bivše ljubavi, pogotovo otkako danima unazad javnost trese vest da je Aleksandra Nikolić u drugom stanju i da ju je Filip Car prevario sa Majom Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading