BIVŠA ZADRUGARKA KUPILA PAPRENO SKUPU MAŠINU: Pohvalila se besnim kolima, nije žalila ni dinara!

Autor:

Zabava

03.10.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar na društvenim mrežama pokazala svoj novi automobil.

BIVŠA ZADRUGARKA KUPILA PAPRENO SKUPU MAŠINU: Pohvalila se besnim kolima, nije žalila ni dinara!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bivša rijaliti učesnica Dragana Mitar jako je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim brojnim pratiocima deli detalje svog privatnog života, pogotovo lepe trenutke u kojima uživa sa svojim sinom, Jovanom

Poznato je da je Dragana neko ko voli skupu garderobu i da joj je jako bitno da dobro izgleda, ali i da nema problem da odreši kesu i sei priušti nešto, pa se danas pohvalila na Instagramu svojom novom "igračkom".

Naime, bivša zadrugarka je javno pokazala svoju novu besnu mašinu, jako skupocenu i u z to napisala: 

- Nova beba - glasile su reči koje je Dragana stavila uz fotografiju koju je podelila, a radilo se samo o volanu novog automobila.

Inače, pred početak rijalitija "Elita" Dragana je uhvaćena u zgradi televizije Pink na Dedinju, zbog čega su mnogi povezali da će biti učesnica novog formata koji je počeo u septembru, ali ona nije ušla u prvom krugu takmičara. Još uvek nije poznato da li će se ona pojaviti u narednom periodu u Šimanovcima, ali je mnogi isčekuju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Natalija

04.10.2023 09:49

Kako da ne opet je nekom ukrala auto 😂 Ona na sebi ima sve jeftino kao sto je i sama cela jeftina losa kopija maje marinkovic