ŠOK ODLUKA MARKA MARKOVIĆA! Bivši zadrugar promenio zanimanje, oglasio se sa NOVOG radnog mesta!

Autor:

Zabava

03.10.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković šokirao pratioce na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK ODLUKA MARKA MARKOVIĆA! Bivši zadrugar promenio zanimanje, oglasio se sa NOVOG radnog mesta!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Marko Marković odlučio je da život promeni iz korena, o čemu svedoče njegovi storiji na društvenoj mreži Instagram. Marko se sinoć oglasio na ovoj mreži, pa putem storija poslao zanimljivu poruku, a onda iznenadio svoje pratioce.

- Vreme je veliko sito, prođe sve sitno i nebitno. Ono što ostane je u stvari život - napisao je Marko sinoć putem storija.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na novom poslu

Marko je nakon ovoga objavio nekoliko snimaka i fotografija iz jedne kancelarije, te otkrio da je danas njegov prvi dan na poslu.

Sudeći po fotografijama koje se nalaze iza bivšeg zadrugara, ovaj privatni biznis ima neke veze sa građevinom, a Marko nije otkrio čime je tačno počeo da se bavi. Podsetimo, on je u "Zadrugu 2" ušao kao model, čime se i kasnije uspešno bavio.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na novom poslu

Nedavno se našao u epicantru skandala kad je javno zaratio sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević i njenim partnerom Asminom Durdžićem, a potom se situacija smirila, da bi se kasnije ponovo digla prašina kad su njegovi fanovi shvatili da se više ne prati sa Žanom Đorđević. Tada su mnogi zaključili da oni više nisu u dobrim odnosima, niti u ljubavnoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.10.2023 17:41

Pa šta će mu ove matore, pogotovu jezičava Žana... imala je PREMIJU, ali dalje ne ide. ovakvom momku treba odlična devojka, lepotica, domaćica, poslovna osoba, pametna, mlada ... Ove babe kad im poskidaš veštačku kosu, trepavice, silikone ... prave rugobe, A NISU NI NORMALNE "da uhvate piletinu" ... Bože gospode ...