MARKO MARKOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU?! Posle Stanije i Žane završio sa plavušom! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar šokirao novom objavom na društvenim mrežama!

MARKO MARKOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU?! Posle Stanije i Žane završio sa plavušom! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Marko Marković nedavno se našao u epicentru skandala kad je javno zaratio sa bicšom devojkom Stanijom Dobrojević i njenim verenikom Asminom Durdžićem. Brutalne prozivke su se tad plasirale na društvenim mrežama, a situacija se trenutno smirila. 

Međutim, kad je ceo haos prošao fanovi Marka Markovića primetili su da on više na društvenoj mreži Instagram ne prati Žanu Đorđević, niti ona njega. Iako su njihov dvoje bili u vezi bez obaveza još otkako su se zbližili u "Zadruzi 6", pa i nakon njega, izgleda da ni takav odnos nisu mogli da održe. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković i Žana Đorđević

Međutim, Marković je sad ponovo šokirao na društvenim mrežama i brojnim fanovima zagolicao maštu. On je danas podelio snimak iz jednog ugostiteljskog objekta, a dok je snimakoprizor mora u kojem uživa u kadar je upala misteriozna plavuša, kojoj Marković nije želeo da pokaže lice.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković nova devojka

Odmah su krenule spekulacije da li je u pitanju nova devojka ili samo prijateljica sakojom provodi vreme, ali Marko još ništa konkretno nije rekao, niti se oglašavao po pitanju ove teme, kao ni da li je sa Žanom stvarno okončao ljubavnu priču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marija S Mara

23.09.2023 15:09

Nebitan lik, neradnik, žigolo!