OSVANULE PREPISKE KAČAVENDE I TOŠIĆA! Ovako je izgledao njen razgovor sa "pokojnim" verenikom, procurili ŠOK detalji!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na profilu Milene Kačavende pojavile su se njene prepiske sa Tošićem, ovo je skrivala dugo!

OSVANULE PREPISKE KAČAVENDE I TOŠIĆA! Ovako je izgledao njen razgovor sa "pokojnim" verenikom, procurili ŠOK detalji!

Foto: E-stock, Shutterstock

O "pokojnom" vereniku Milene Kačavende javnost bruji, s obzirom da je kuma u Elitu ušla tvrdeći da je njen verenik poginuo, a ubrzo je Ana Ćurčić otkrila kompletnu istinu.

Ćurčićeva je otkrila da je veoma dobra sa čovekom kog je Milena, kako je rekla, predstavila kao svog vernika, te i da je on živ. Milena je o ovoj temi govorila tokom samog učešća u "Eliti" sada, te je otkrila na koji način su se oni upoznali, čije fotografije je taj čovek koristio i na koji način.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Milena Kačavenda i Milica Dabović

 

Sinoć, tokom razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem ona je otkrila da je sa izvesnim manekenom, čije je fotografije David Tošić koristio, stupila u kontakt, te i da su pričali o tome.

Sada je na njenom instagram profilu osvanula prepiska sa grkom, u kojoj se jasno može videti, a i čuti, da mu se Milena obratila onako kako je i ispričala, te i da mu je čak i poslala link instagrama koji je David koristio sa njegovim fotografijama. Ono što se, takođe, može videti jeste da je su se i čuli.

Republika

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda

 

Kako je portal Pink.rs pisao, izvesni David Tošić, za kog je Milena potvrdila da joj je bio verenik je otac deteta naše bivše košarkašice Milice Dabović, kada je javnosti predstavljen pod imenom Vuk Roten, a bivša devojka Andreja Atijasa, sadašnjeg supruga Anabele Atijas, Jasmina Skender otkrila je da je zapravo reč o prevarantu, za kog kaže da se Ljubomir Hadžistević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

10.10.2023 10:01

Ova Milena se totalno uplela u svoje laži!!! Sada priča kako je sve znala, kako ga je proveravala, a kada je prvi put izneto da je pokojnik živ, ona se totalno iznenadila!!!! Tvrdi da ga nikada nije videla, a pričala je, pre nego što je "poginuo", da ga je upoznala sa sinovima i majkom!!!! OLOŠ!

???

10.10.2023 11:32

Rekla je da se udala 2000 te godine,a stalno priča da je bila 27 godina u braku,al se upetljava ....