JANJUŠ SAOPŠTIO ODLUKU ČLANU PRODUKCIJE: Sakrili se da niko ne bi čuo, kamera sve uhvatila!

Autor: P. R.

Zadruga

05.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš domunđavao se sa članom produkcije "Elite"!

JANJUŠ SAOPŠTIO ODLUKU ČLANU PRODUKCIJE: Sakrili se da niko ne bi čuo, kamera sve uhvatila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević je sinoć kročio u Belu kuću kako bi vodio emisiju "Pitanja gledalaca", te iskoristio priliku da zamoli Marka Janjuševića Janjuša da mu ponovo pročita i prorekne sudbinu gledajući u šolju, kao što je već uradio prošle nedelje.

- Jako si zdrava osoba, finansijski si u malim dugovima, kao da duguješ banci ili si razmišljao da podigneš kredit, vidim da planiraš da kupiš stan - rekao je Janjuš.

- Mani me, ja sam kostantno u dugovima, reci mi šta je to za ljubav - zahtevao je Darko.

- I dalje se nećkate i ti i ta osoba, jednostavno ste oboje tvrdoglavi, misliš da ta osoba vrca, ni ti nisi odlučan. Spajate se, pa se razdvajate... Vidim, Dare, raširene noge, uskoro će pasti neki se*s - prorekao je bivši košarkaš, te nastavio:

- U suštini, sve je okej, treba dve nedelje da prođe, pa da gledamo opet. Posao ti je jako dobar, ljubomorni su svi oko tebe na tebe, vidim Mašu... Da li može Maša više da dolazi u emisiju, vidi kakav anđeo! Nadam se da je budna i želim joj laku noć - poručio je Janjušević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga

- Dolaziće, dolaziće, tebi teško da gledaš tu lepotu - našalio se Tanasijević.

- Video sam da si nekome dao 12 poena na "Elitoviziji" - kazao je Janjuš vrteći šolju u rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ab

05.10.2023 12:02

kuma ( lažna) je zaljubljena u Janjuša i zog toga ne trpi Aneli. Kuma je učila Aneli da pravi pitu kako bi pokazala Janjušu svoje "umeće" da umesi i ispeče pitu a ne zato što je želela pomoći Aneli u osvajanju nagrade. Kuma prati svaki Janjušev pokret i izgovorenu reč, uvek nađe način se uvali u društvo gde Janjuš sedi. Sanjina je kuma privlačila ali kumu privlači Janjuš i pre Elite, pričala je sa " usnitom o njemu i da je on pravi muškarac" (imam i ja izvor blizak nekimod "elitara" ). Mislim da je Janjuš svestan kumine ljubomore koju ne može ona sakriti i da kumu drži na distanci a ponekad je "potpali" i pruži joj nadu da bi moglo biri nešto pa se kuma ozari i "popali" još više u bezobrazluku. Da li je Đdović "otupio" pa baš ništa ne vidi osim Ane Ćurčić i kumine "istine" ili i on čeka Maju? Mislim da Janjuš ne želi kumu (u ljubavnom smislu ) pored duplo mlađih i lepših koje mu se same nude.