OTKRIVENE SVE TAJNE VODITELJA ELITE UŽIVO U PROGRAMU: Javno raskrinkan na Pinku, isplivale šok informacije!

Autor: P. R.

Zadruga

21.09.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razotkrivene šokante informacije iz privatnog života voditelja Darka Tanasijevića!

OTKRIVENE SVE TAJNE VODITELJA ELITE UŽIVO U PROGRAMU: Javno raskrinkan na Pinku, isplivale šok informacije!

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

Učesnik "Elite", bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, iznenadio je gledaoce širom regiona svojim navodnim umećem gledanja u šolju, nakon što je svoje sposobnosti podelio sa cimerkom Aneli Ahmić, te joj prorekao sudbinu. Međutim, tokom prethodne večeri isto je uradio i voditelju, Darku Tanasijeviću.

Naime, poznato Pinkovo lice obratilo se Janjušu, u nadi da će iz šolje dobiti odgovore na neke svoje životne nedoumice, a bivši košarkaš mu je odgovorio na sva pitanja koja su ga interosavala, a neka saznanja su iznenadila kako Darka, tako i gledaoce.

- Darko, ne mogu ti ovo reći, ne znam da li sam pogodio... Vidim ti neke nokte ovde. ozbiljne nokte vidim... U kontaktu si sa jednom osobom, rekao bih da je to Maja Marinković. Evo je ona ovde... Ovo što je ispupčeno, to je njena zadnjica. Evo ga Leo, njen pas, vidim ga kako laje, tačno se vidi da me ogovaraš - rekao je Janjuš.

- Čekaj, te nokte što vidiš, je l' znači to ću se posvađati sa Majom ili da ćemo ona nešto nauditi - upitao je Darko.

- Mislim da voliš nju više nego mene. Ali, Darko, vidim da ti ljubav uopšte ne ide, iskreno da ti kažem. Vidim put koji vas razdvaja i konstantno ste u nekoj svađi. Odvajaš se od nekoga koga mnogo voliš i nekoga ko zapravo tebe voli. Odvajaju vas vaši bliski prijatelji, vidim te ljude koji te drže za ruku i kako ti govore da ne ideš u tom pravcu, jer ta osoba nije za tebe. Patiš već godinu dana, vidim ovde nekih 12 meseci... Ne možeš da nađeš nekoga ko je tebi idealan, jer ta osoba zapravo tebe nije zaslužila. Vidim da ti posao ide jako dobro, ali si jako umoran. Padaš od umora, iskreno, nekad ti je pun ku*ac svega! Vidim da imaš dosta telefona, dosta informacija... Očekuje te uspešna godina i stiže ti neka nagrada, vidim ti dosta para. Imaš neku rupu ovde što ti se napravila, to znači da ti treba odmor. Evo, vidim ovde, a evo i Šopićke u obliku zmije, ona te ne voli, da ti ja kažem - otkrio je Janjuš gledajući Tanasijeviću u šolju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš gleda Darku Tanasijeviću u šolju Elita 7 Zadruga

- Ja sam iskren i naivan, ali nema veze - priznao je voditelj.

- Evo, vidim ti još jednu osobu koja te želi. Samo se skloni od Šopićke, ona ti ne misli dobro - zaključuje Janjušević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ha, ha

21.09.2023 10:54

Ha, ha, ha..., vraća nam se "stari" Janjuš. Zafrkant, zabavljač, folirant i sve šta on radi, nasmeje nas. Bravo Darko za ideju o "gledanju u šolju" i jedinu zanimljivost od noćašnje emisije. Sve drugo smo već čuli stotinu puta, Đedović će doktorirati na "slučaju Ćurčić i Bulić" (koga oni više zanimaju ) , kuma ispuhala svu zavist i ljubomoru na iste te osobe i sada je samo pokvarena gramofonska ploča koja ponavlja isto dok je Đedović "navija", ostali smišljaju neke priče i ljubsvi kako bi bili " u kadru". Dajte radio "Amneziju" Janjušu pa da bude zanimljivo i zabavno, kuma i Teodora nas "odbijaju"da slušamo dok se foliraju i nameštenim pozama i glasom (kao da su na audiciji za varošku priredbu ) "vode" emisiju a ne umeju ni sagovornika saslušati i pitati nešto što bi držalo pažnu gledaoca. Dosadne su, vratite Janjuša da radi emisiju.