UČESNIK ELITE PROGANJAO FRANA PUJASA: Upućivao mu brutalne pretnje, reagovala POLICIJA!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar nije znao kako da se odbrani, morao je da kontaktira policiju!

UČESNIK ELITE PROGANJAO FRANA PUJASA: Upućivao mu brutalne pretnje, reagovala POLICIJA!

Foto: N. Pančić

Fran Pujas

Uroš Stanić izaziva pažnju u Eliti svojim učešćem, a kako smo saznali najviše se boji ulaska Frana Pujasa. Urošev drug za domaći medij ispričao je da je Fran pre pola godine imao ozbiljan problem jer ga je on proganjao na svakom mogućem koraku i slao mu poruke.

Republika

Foto: Republika

Fran Pujas

- Uroš se boji Frana i njegovoj ulaska da se ne sazna šta je radio. On je pisao Franu preko društvenih mreža i predstavio se kao njegov fan, da ni Fran bio jako ljubazan. Onda je Uroš počeo da preteruje i da svaki dan piše i da se ljuti kad mu on ne odgovori. Fran ga je blokirao u nekom momentu da bi ovaj napravio drugi profil i sa njega ga proganjao. Našao je i broj, niko ne zna odkoga, krenuo da piše, da zove, ozbiljno da ga progoni. Fran ga je i tu blokirao, a pre toga mu je rekao da će ga prijaviti zauznemiravanje. Uroš ga je našao u jednom klubu i prišao mu, Fran je bio šokiran, a onda je Uroš rekao da će mu napraviti pakao i da će svima reći da je on gej. Fran mu je fino objasnio da ga ostavi na miru ali Uroš nije odustajao. Na kraju je jedan poznanik policajac nazvaoUroša i rekao mu da će biti priveden ako Frana ne ostavi na miru. On se sad boji da se sa njim suoči u Eliti i nada se da neće ući - ispričao je za Star drug trenutnog učesnika rijalitija "Elita", Uroša Stanića. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading