SCENE PLJUVANJA U ELITI ZGROZILE JAVNOST: Lepi Mića iskalio bes na mlađem učesniku, vanredno stanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića ušao u crveno, napravio rusvaj u rijalitiju!

 

 

Otkad su se uselili na imanje u Šimanovcima i postali deo sedme sezone rijalitija "Zadruga", pevač Lepi Mića i mladi tiktoker Uroš Stanić ne prestaju da ratuju pred kamerama, a njihovi sukobi neretko poprime razmera koje mogu dovesti do ugrožavanja nečijeg boravka u "Eliti", kako ove godine nosi naziv popularan TV format.

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je celokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

- Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, j**em ti mater! Doveli ste ovu budalu ovde, on je za mene katastrofa - urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

- Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomeri se ovde kod mene - pokušavala je da smiri tenziju voditeljka Ana Radulović.

- Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomeriti, ali on sad mene izaziva - govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Lepi Mića pljuje Uroša Stanića Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, Uroš Stanić postao je takmičar novog rijalitija "Elita", a u noći useljenja odmah je izneo da je on rođak Jelene Živanović, pevačice iz grupe "Zana", istakavši da je loš čovek.

Jelena iz grupe "Zana" mi je baba, s mamine strane. I ona je katastrofa reagovala jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Plaši se toga, nije cvećka, vrlo je bezobrazna - rekao je Uroš na spektakularnom otvaranju "Elite", dok pevačica tvrdi da među njima nema nikakve zle krvi, te da se, iako su rod, gotovo i ne poznaju.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC, ST/Dragan Kadić

Uroš Stanić i Jelena Zana

Žao mi je što su ga se roditelji odrekli, kako kažete, to zaista ne znam, nisam ni s jednom ni s drugom stranom u nekom stalnom kontaktu, vidimo se i čujemo jednom godišnje, kako kažu, na venčanjima i sahranama. Želim mu svu sreću, to je sve što imam da kažem - rekla je Jelena za Republiku i objasnila u kakvom su tačno srodstvu:

Nekad su razlike između dece bile i po 25 godina, to su vremena gde se rađalo više dece nego danas i gde su razlike između njih bile velike. Moja mama je rodila šestoro dece, moja baba osmoro, to je za ta vremena bilo normalno. Mene je majka rodila u 35, što je bilo čudno u to vreme, kao kasno, zato nisam samo baba, već i prababa, uopšte nije bitno da l' znam i poznajem tu decu ili ne. Moja majka je imala četiri sestre, to je ta razlika, moja tetka je mogla da meni bude baka. U inostranstvu svi kažu kazn, kao rođak, samo se kod nas to tera u detalje, kolena itd. Uroš je, u stvari, rod po maminoj liniji, ja sam njegovoj majci tetka, a razlika između nas je šest meseci, znači baba-tetka, kako se kod nas kaže, to tako ispada. Svima zvuči smešno, ali je u suštini normalno, ta moja jedna tetka je bila 1914. godište. Urošu bih mogla da budem i baka, mada ne bi ako je direktno srodstvo.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC

Jelena Zana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading