UČESNICA "ELITE" OTKRILA NAJVEĆU INTIMU O SEBI: Starleta pred kamerama bludniči sama sa sobom, svi joj se smeju na mrežama (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo skandalozan snimak iz rijalitija zbog kojeg su svi popadali u trans od smeha!

UČESNICA "ELITE" OTKRILA NAJVEĆU INTIMU O SEBI: Starleta pred kamerama bludniči sama sa sobom, svi joj se smeju na mrežama (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Starleta Slađa Lazić, poznatija pod svojim nadimkom Poršelina, nedavno se ponovo uselila na imanje u Šimanovcima i tako postala deo "Elite", nove sezone rijalitija na ružičastoj televiziji. Inače, njena učešće u ovom formatu propraćena su i više nego slobodnim ponašanjem, budući da je Užičanka, malo je reći, puna sebe.

Naime, Lazićeva je ponovo uspela da zabezekne javnost koja prati sva dešavanja u rijaltiiju, te je nedavno pred kamerama javno priznala da onaniše na samu sebe, jer za sebe smatra da je "najveća riba" koja je kročila nogom u Šimanovce.

- Je*i ga, kad mi neko kaže da sam zaljubljena u sebe, ja u sebi svr*avam! Ja na sebe stvarno svr*avam... Ja sam toliko se*ksi, ne može ništa na ovom svetu da me poremeti, ni druga žena, ma ništa... Koliko sebe volim, svaku paru na sebe potrošim! Baš svr*avam na sebe, života mi, ja znam da sam ja prepi*ka! Mene niko ne može da ubedi u suprotno - pričala je Lazićeva pred kamerama, dok su je okupljene cimerke prvo nemo gledale, a zatim se i nasmejale njenim nebulozama, dok su u komentarima ispod snimka koji kruži internetom žestoko opleli po starleti:

"Da nije smešno, bilo bi bizarno", "Pukla je ku*ketina, ode ti ribetina", "Kako li je tek muškarcima kad je vide", "Bez glave još i prolazi, i šta će joj kad mozga nema", "Otkriveno je konačno zbog čega je nastala ona fleka u 'Narod pita', sada je sve jasno", "Lepo je imati visoko mišljenje o sebi, ali ovo bolje da zakopa glavu u pesak kao noj", "Devojka nema ogledalce, možda i bolje, puklo bi od lepote", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsćenja radi, bivši takmičar "Zadruge", Branislav Radonić Brendon, javno je izneo niz šokantnih optužbi na račun Slađe Lazić.

Jeftina je. Bila mi je drugarica, ali sam je se odrekao jer me je izblamirala. Neću da je blatim. Izgubila je kredibilitet kod mene. J*bi ga, mora da operiše facu i da promeni imidž. Ne ide ta garderoba uz tu facu. Pokušao sam da napravim od nje nešto. Uradila je najgoru stvar, izblamirala me na javnom mestu. Jeste zgodna, ali nosi sintetiku. Sintetičke gaće joj upalile sve dole - govorio je Brendon nedavno na TikToku.

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Lazić Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

17.09.2023 11:54

Ruzna je ko lopov