KIJA KOCKAR HITNO HOSPITALIZOVANA! Pobednica "Zadruge" u teškom stanju prikačena na INFUZIJU, jedva govori! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.09.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" u teškom stanju!

KIJA KOCKAR HITNO HOSPITALIZOVANA! Pobednica "Zadruge" u teškom stanju prikačena na INFUZIJU, jedva govori! (FOTO)

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Kija Kockar

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar, zabrinula je sve svoje pratioce kada se oglasila iz bolnice i otkrila da je pozitivna na koronavirus.

Naime, kako se može videti na snimku koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok, Kockareva je ležala u krevetu sa prikačenom infuzijom u ruci i dok je jedva govorila, obratila se svojim fanovima i otkrila šta se dešava.

- Osećala sam se jako loše celu nedelju, pogotovo danas kad sam ustala i onda sam otkrila da imam kovid. Dobro sam, nemam temperaturu, dobro su pluća, sve, samo jaka prehlada u prevodu, mnogo jaka prehlada - izjavila je Kija, do su se ispod nizali komentari u kojima su joj mnogi poželeli brzo ozdravljenje i da se što pre vrati obavezama.

Podsetimo, Kija Kockar je, inače, nedavno na društvenim mrežama podelila nešto što je odmah pokrenulo komentare.

- Još jedan krug oko planete Zemlje i udajem se, majke mi - pisalo je tad na njenom Instagram "storiju", a mnogi su posumnjali da je, po svemu sudeći, bivša rijaliti učesnica spremna za novi brak, dok nije poznato da li trenutno ima emotivnog partnera.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading