HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU: Neviđeni lom i pretnje u rijalitiju, obezbeđenje odmah doletelo da spreči NAPAD!

Autor: P. R.

Zadruga

19.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PREKID PROGRAMA ZADRUGE! Uletelo obezbeđenje kako bi sprečilo napad - najveća frka od početka Elite

HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU: Neviđeni lom i pretnje u rijalitiju, obezbeđenje odmah doletelo da spreči NAPAD!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku porodičnog sastanka na imanju u Šimanovcima, došlo je do nikad žešćeg sukoba u Beloj kući između Sanjina Horvata i Uroša Stanića, a sve zbog Milene Kačavende, koja je nešto ranije kao razjarena napala mladog tiktokera i unela mu se u lice.

Naime, Horvata je, po svemu sudeći, isprovociralo to što ga je Stanić u "Eliti" nazvao Kačavendinom "pudlicom", jer non-stop trčkara za njom, što su i ostali učesnici rijalitija primetili, a u jednom trenutku se zaleteo na cimera u nameri da se fizički obračuna sa njim.

- Dođi da ti kažem jednu stvar, smeće jedno, mamu ti j*bem, g*vno jedno gadno! Još samo jednom da te čujem... Još samo jednom da te čujem i srce ću ti iščupati! Smeće jedno odvratno - vikao je Sanjin, a program je hitno prekinut jer je morala da reaguje i obezbeđenje.

- Marš pudlice Milene Kačavende - dobacivao je Uroš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanjin Horvat Elita Zadruga 7

- Mali, ako te dohvatim, neće ti biti dobro... Zapamtićeš me - pretio je Horvat, dok su cimeri odvlačili tiktokera u spavaću sobu, ne bi li se sklonio od haosa za crnim stolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading