ZATRESLI SE ŠIMANOVCI! Teodora Radojčić skočila kao oparena, besno reži i pravi HAOS!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" žestoko zarežala zbog provokacija cimera!

ZATRESLI SE ŠIMANOVCI! Teodora Radojčić skočila kao oparena, besno reži i pravi HAOS!

Foto: Republika

Voditeljka Maša Mihailović danas je ušla u Belu kuću kako bi učesnicima rijalitija "Elita" čitala pitanja koja su gledaoci imali priliku da im postavljaju putem zvanične Fejsbuk stranice. Ovo je emisija koja je u svakoj sezoni remetila odnose u Beloj kući, pa je tako bilo i danas. 

Nikola Bukilić dobio je još jedno pitanje povodom svog odnosa sa Teodorom Radojčić, a gledaoci su mu poručila da ona nije za njega, zbog čega je on počeo da hvali svoju cimerku, Anđelu, sa kojom već neko vreme provodi vreme. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Bukilić

- Anđela nije toliko prisna, za početak nosi grudnjak - rekao je on, zbog čega je Teodora besno skočila i odmah mu odgovorila. 

- Imam 27 godina iskusila sam što mnogi muškarci nisu, a ne žene. Meni jedan dečko da priča da nosim brus, ja nisam imala autoritete, niti ću - besno je govorila Teodora. 

- Skini se zbog mene gola i šetaj, ja sam rekao to zbog tebe, a ne zbog sebe - poručio je Nikola. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Radojčić

Podsećamo, mnogi učesnici rijalitija "Elita" primetili su da su se Mensur Ajdarpašić i Teodora zbližili i da mnogo vremena provode zajedno, zbog čega se njihov odnos dosta komentariše na društvenim mrežama. Za Ajdarpašića je poznato da je kroz rijalitije imao jako turbulente veze, zbog čega mnogi smatraju da je Teodora tip devojke koja mu je zapala za oko. Da li će njih dvoje dati šansu jedno drugom na ljubavnim poljima ili će samo ostati prijatelji, ostaje da pratimokroz rijaliti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading