GEJ DRAMA TRESE ELITU: Najavljeno venčanje, političar u epicentru HAOSA!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko prepucavanje u Beloj kući!

GEJ DRAMA TRESE ELITU: Najavljeno venčanje, političar u epicentru HAOSA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Javnost bruji o ponašanju Uroša Stanića u rijalitiju "Elita", a pored toga što je za nekoliko dana ušaou ozbiljne obračune i svađe sa svojim cimerima, upleten je i u nekoliko gej afera. Prvo se spekulisalo o njegovom odnosu sa Božom Džonsom, za kojeg se priča da su bili intimni u karantinu, pred sam ulazak u rijaliti, ali je danas nova drama izašla u prvi plan. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Boža Džons i Uroš Stanić

Naime, Uroš je u dnevnoj sobi započeo žestoko prepucavanje sa Slobodanom Josipovićem. Stanić je nekoliko puta istakao da preferira starije muškarce, zbog čega verovatno i uživau raspravama i razgovorima sa Slobodanom.

Uroš je provocirao Slobodana pričom da će organizovati venčanje sa Božom, a Slobodan je na to obećao da će biti kum na toj svadbi.

- Slobo, uskoro se venčavam sa Božom - rekao je Uroš.

Ja ću da vam pevam na svadbi - poručio je Josipović. 

- Tebi fali moja pažnja - rekao je Stanić, a onda su elitni morali da promene baterije, pa se ova konverzacija završila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

Podsećamo, Boža nije bio oduševljen kad je saznao pred ulazak u rijaliti da se priča da je u toaletu karantina bio intiman sa Urošem, pa se pred našim kamerama maksimalno ograđivao od te priče. 

Ja prvi put čujem. Laž, verujte mi. Ja sam bacio oko na jednu devojku, tu sam sedeo i imali smo upoznavanje. Meni ne treba priča, narod zna ko sam. Ja gej nisam i prethodne sezone sam pokazao da sam zaljubljen u jednu devojku. Ja ulazim slobodan i biću komentator. Ja sam lep, zgodan, nophodan... Vidi kako sam obučen, žene lude. Ko se iznervirao? Nisam, ja moram da idem dalje. Neko možda nešto priča, možda sam prošle sezone pričao da sam imao neke ponude pre iks godina, ali nema potrebe o tome da se priča. Neću da kažem na koju devojku sam bacio oko, ne moram ništa. U karantinu se ništa nije dešavalo, bio sam sa muškom osobom, ali sam silazio kod čeiti ženske. Osoba koja mi se sviđa je Marijana Špirić. Ja sam prvi put čuo da sam bio sa tim čovekom u toaletu, meni neko radi iza leđa. Ja nemam planove, sve kod mene ide spontano. Ja ne dolazim sa fejk pričama, ne volim to - govorio je Boža. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdaanović

Boža Džons

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading