NAPADNUTA BUDUĆA UČESNICA "ELITE": Stavili joj pištolj na glavu, interventna hitno reagovala pred njen ulazak u rijaliti (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavili joj pištolj na glavu, interventna hitno reagovala pred njen ulazak u rijaliti!

NAPADNUTA BUDUĆA UČESNICA "ELITE": Stavili joj pištolj na glavu, interventna hitno reagovala pred njen ulazak u rijaliti (VIDEO)

Foto: instagram.com/marija_0390, Privatna arhiva

Transrodna tiktokerka Ana Marija Pavlović, koja je u javnosti postala poznata kao cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev, napadnuta je sinoć u zgradi u kojoj stanuje zajedno sa svojim prijateljem, kada joj je uperen pištolj u glavu, saznaje Republika.

Naime, kako otkriva izvor za naš portal, Ana Marija je doživela scenu koja ledi krv u žilama, kada joj je nepoznata osoba uletela u zgradu, a zatim ispred njenih vrata od stana uperila vatreno oružje u čelo, ali je, na svu sreću, uspela da se odbrani od psihopate koji ju je pratio do ulaza.

Tragom ove informacije, stupili smo u kontakt sa transrodnom influenserkom, koja nam je potvrdila naša saznanja i otkrila detalje nemilog događaja koji će, kako kaže, pamtiti do kraja života.

- Doživela sam šok u zgradi! Vodila sam "lajv" na TikToku i dogodilo se nešto stravično... Neko nam je došao na vrata, moj drug je izašao, uperili su mu pištolj u glavi, a onda i meni. Sva sreća, pa sam kod sebe imala suzavac i odmah sam počela da prskam! On je počeo da urliče i krenuo da beži, ali nisam videla da li je izašao iz zgrade. Evo, tri patrole sa puškama su ispred moje zgrade, uopšte nisam dobro, tresem se, ovo ću pamtiti dok sam živa - otkrila je Ana Marija za naš portal, a zatim i istakla da ne poznaje psihopatu koji ju je napao:

Republika

Foto: instagram.com/marija_0390

Ana Marija Pavlović instagram

- Ne znam o kome se radi, nikad ga ranije nisam videla. Ne znam ni zašto se ovo meni dešava, nikome se nisam zamerila i gledam svoja posla, ali nekome očigledno smetam. Plašim se, ovo nikada ranije nisam doživela, hvala policiji koja je brzo reagovala - kazala je transrodna tiktokerka za Republiku.

Podsećanja radi, portal Republika je nedavno došla u posed prepiski između Danijela Dujkovića, učesnika "Elite" i Ana Marije Pavlović, koja će se, kako saznajemo, i sama naći pred kamerama u popularnom rijalitiju.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/ST/Dragan Kadić, Privatna athiva

Ana Marija Pavlović i Danijel Dujković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading