ČAČKA MEČKU! Anđela provocira Pink pred ELITU, želi da uđe u novi RIJALITI?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana zadrugarka pravi haos po društvenoj mreži Tviter!

ČAČKA MEČKU! Anđela provocira Pink pred ELITU, želi da uđe u novi RIJALITI?! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages, Pink

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je sinoć otvorila profil na društvenoj mreži Tviter i odmah ušla u rat sa korisnicima ove mreže, koji su se stavili na stub srama zbog njenih izjava. Diskvalifikovana takmičarka je otišla dalje poslednjom objavom, posle koje su mnogi zaključili da provocira televiziju Pink i nudi se, kako bi ušla u novu sezonu rijalitija, koji će nositi naziv "Elita".

Republika

Foto: Instagram/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

Dosadan mi je ovaj kraj avgusta baš... Jedva čekam septembar da krenem da radim, a i rođendan mi se bliži. Znate da ne volim da ga slavim, ali ove godine bi bio red... Šta kažete na neku "Elite party" (elitnu žurku)? - napisala je Đuričićeva.

Podsetimo, Pink je zvanično saopštio da rijaliti "Elita" počinje 3. septembra u 21h. Do sada su potvrdili da u ovaj rijaliti ulaze Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović. Ekipa portala Republika pratila je i druge takmičare, koji su dolazili na potpisivanje ugovora sa čelnicima, ali i one koji su stizali na sistematske lekarske preglede. Više o ovome možete čitati na našem portalu, u okviru rubrike Zadruga.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Miljana Kulić

U rijaliti "Elita" je trebalo da uđe i Miljana Kulić, koja je tokom svog poslednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita" rekla da je potpisala ugovor, međutim, danas je došlo do preokreta.

Obaveštenje! Hvala vam na pregršt poruka koje mi šaljete svakodnevno. Hvala vam, armijo, najjači smo, tj. najjači ste! Ja, Miljana Kulić, NE ULAZIM u Zadrugu!!! Uskoro vas očekuje nešto gde ćemo mnogo više da se družimo... Volim vas - poručila je Kulićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading