BUDUĆA UČESNICA ELITE PRETUKLA BIVŠEG DEČKA: Zadrugar skroz modar, osvanula JEZIVA fotografija!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je odlučio da obelodani istinu o nekadašnjoj devojci!

BUDUĆA UČESNICA ELITE PRETUKLA BIVŠEG DEČKA: Zadrugar skroz modar, osvanula JEZIVA fotografija!

Foto: Ilustracija

Kontroverzni zadrugar, Stefan Mihić, koji je ponovo u žiži javnosti, nakon afere sa Sofijom Unom Manić, budućom učesnicom Elite, juče je priložio fotografiju sebe, pretučenog, uz opis koji kompromituje Sofiju.

Naime, on je objavio sliku iz kreveta, na kojoj mu je oko zatvoreno i modro, pa objasnio o čemu se radi i poručio bivšoj devojci da stavi prst na čelo i zapita se pre nego nešto kaže ili uradi.

Republika

Foto: printsreen/instagram.com/stefanmihicofficial

Stefan Mihić

 

Komentari su se nizali, a buduća "Elitna" se nije oglašavala na ovu temu, iako ju je optužio da pokušava da se izgradi na osnovu priče sa njim:

- Prava istina o Sofiji Uni i Tamari će tek izaći na videlo. Dve bolesne devojke, koje preko mene pokušavaju da postanu popularne i uđu u Elitu, jer drugačije ne mogu. Pretnje, nameštanja, ja neću posustati nikad. Samo laži i juri 50+ , stavi prst na čelo pre nego kažeš ili uradiš nešto - napisao je Stefan, uz fotografiju.

 

 

Takođe se spekuliše da i Mihić planira povratak u Zadrugu 7, gde će se suočiti sa bivšom devojkom i izneti kompletnu istinu o njihovom turbulentnom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading