UŽIVO NA PINKU DEVOJKA KOJA JE BILA SA UBICOM 72 SATA PRE STRAVIČNOG MASAKRA: O ovim jezivim detaljima je ćutala dugo!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pink najavio gostovanje bivše zadrugarke, koja je provela noć sa Urošem Blažićem!

UŽIVO NA PINKU DEVOJKA KOJA JE BILA SA UBICOM 72 SATA PRE STRAVIČNOG MASAKRA: O ovim jezivim detaljima je ćutala dugo!

Foto: Instagram/Printscreen

U večerašnju emisiju "Zadruga - Narod pita" dolazi kontroverzna zadrugarka, Sofija Una Manić, koja je poznata po brojnim skandalima. 

Imala je aferu sa Stefanom Mihićem, zatim se javno govorilo o njenoj javnoj vreloj akciji u Crnoj Gori, a najviše pažnje privukla je priznanjem da je provela noć sa Urošem Blažićem, koji je samo 3 dana kasnije izvršio masakr.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Una Manić

 

Ona je svojevremeno rekla kako je sa ubicom Blažićem provela vreme tri noći pre jezivog događaja, te da su zajedno sa njima bili još neki ljudi poznati javnosti.

- Tri dana pre masakra sam bila sa Urošem i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, te noći nisam mogla da dođem sebi. Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, celu noć je konzumirao vodu. Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može tako nešto da uradi, ja kada sam videla šta se desilo kad me šlog nije strefio - rekla je Una tada za Kurir.

Republika

Foto: Printscreen

Sofija Una Manić i Uroš Blažić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.08.2023 01:11

Cega se pametan stidi,budala se ponosi,tu curku smederevsku poznajem od malena,sad pokusava da glumi neku bitnu osobu a totalno je nezanimljiva i nikakva je kao i njena majka,mecka Bozana od 200kg