NJENE VRELE AKCIJE PREPRIČAVAJU SE I DAN-DANAS: Kontroverzna zadrugarka ulazi u Elitu, pridružiće joj se i bivši?!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka poznata je po brojnim skandalima, a sada najavljuje totalni haos!

NJENE VRELE AKCIJE PREPRIČAVAJU SE I DAN-DANAS: Kontroverzna zadrugarka ulazi u Elitu, pridružiće joj se i bivši?!

Foto: Ilustracija

Bliži se početak novog projekta, pod nazivom "Elita", a uveliko se polemiše ko bi mogao biti učesnik Zadruge 7. Produkcija je potvrdila ulazak Marka Đedovića, Milene Kačavende i Mensura Ajdarpašića, a sada je javnost zaintrigirala objava bivše zadrugarke, Sofije Une Manić, koja se javila sa Dedinja.

Ona je, naime, objavila fotografiju iz zgrade televizije Pink i svima stavila do znanja da je bila na razgovoru i da je spremna za novu sezonu.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

 

Podsetimo, Sofija Una je nedavno raskinula turbulentan odnos sa Stefanom Mihićem, sa kojim je imala kratkotrajnu aferu pre početka leta, za koju mnogi misle da je bio samo pokušaj da dobiju ulaznicu za novu sezonu rijalitija "Zadruga 7 Elita". 

Bivša zadrugarka poznata je po brojnim aferama i skandalima, pa je sigurno da će njeno učešće u Eliti biti veoma zanimljivo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sofija Una Manić

Takođe, Sofija jeodlučila da leto provede u Crnoj Gori, a nedavno je otkrila da ima novog dečka, čije je identitet sakrila od javnosti, ali i njenih pratilaca na Instagramu. 

Naime, Sofija Una je otišla na luks plažu na Svetom Stefanu, odakle je objavila niz fotografija, a na njima se video dečko, koji je mazi po stomaku, što je izazvalo lavinu komentara na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

15.08.2023 23:27

E seljancuro jedna smederevska,ko te ne zna skupo da te plati