ANA ĆURČIĆ UPALA U SOPSTVENU ZAMKU: Po svaku cenu želela da ocrni Zvezdana, bivši zadrugar izneo na videlo sve njene laži!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je emisiju napustila zbog njegovog uključenja, ove reči nije mogla da podnese!

ANA ĆURČIĆ UPALA U SOPSTVENU ZAMKU: Po svaku cenu želela da ocrni Zvezdana, bivši zadrugar izneo na videlo sve njene laži!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde se uključio bivši zadrugar, Miki Đuričić, koji je želeo da prokomentariše Anino učešće u rijalitiju, kao i njen brak sa Zvezdanom Slavnićem.

Ana nije mogla da podnese kritike, pa je polila sokom voditeljku Anu Radulović i besna napustila emisiju. 

Ova scena uživo u programu izazvala je totalni haos, a Miki je sada dodatno opleo po drugoplasiranoj zadrugarki:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Ja tu ženu nisam uvredio nijednom! Sve što sam rekao su samo činjenice! Ona je jako kontradiktorna i pokušavala je sve vreme da dođe do mene, ali mene to nije zanimalo. Možda se ona iznervirala zbog tih činjenica. Ako sam je reko neistinu, ona se ne bi nervirala. Ljudi se tako nerviraju samo kad čuju istinu, jednostavno ne može da podnese stvari koje su činjenice - rekao je Miki, pa dodao:

Republika

Foto: Printscreen tv pink

 

 

- O svom suprugu je pričala jedno, pa sada drugo! Ako je sve tako kako sada kaže, zašto je dopustila da njen sin istetovira njegovo ime? Zašto nisi odvela svoju decu od njega mnogo ranije? Nema šta drugo da dodam! O njenom ponašanju i napuštanju emisije na taj način govori sama o sebi i to je to - komentarisao je Miki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading