OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PORODICE ĆURČIĆ: Pukla bruka uživo na Pinku, ovo je istina o odnosu Anine ćerke i Zvezdana!

Autor:

Zadruga

14.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je ovo pokušavala da sakrije od svih, bivša zadrugarka je totalno raskrinkala!

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PORODICE ĆURČIĆ: Pukla bruka uživo na Pinku, ovo je istina o odnosu Anine ćerke i Zvezdana!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Jelena Golubović i Lepi Mića, koji su poznati po svom britkom jeziku i mnogobrojnim sukobima u rijalitiju. Oni su komentarisali dešavanja iz Zadruge, kao i svoje bivše cimere, a gledaoci su se neprestano uključivali.

Na red je došla i Ana Ćurčić, koja se nedavno pomirila sa Acom Bulićem, ali njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem i dalje intrigira javnost:

-  Slobodanka iz Leskovca je kraj telefona. Prvo bih pitala Jelenu. Super si lik, gotivna i mislim da ste ti i Mića najrelevantniji koji mogu nešto ispravno da kažu. O Ani Ćurčić, da li je normalno da očuha istetovira Anina ćerka? - pitala je gledateljka.

- Svakako da nije normalno, treba da tetovira oca, a ne očuha. Žao mi je što je tako, jer je Ana drugačije pričala, da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem, a sada čujem drugačije - rekla je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

 

Naime, kako Jelena tvrdi, ispostavilo se da Ana nije u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, a kako su deca kod nje, nije isključeno da je Iva iz tog razloga posvetila tetovažu Zvezdanu, umesto svom ocu. Ipak, pozadina takve Ivine tetovaže i dalje je misterija.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading