PUKOVNIK ULAZI U ZADRUGU 7? Odlepio za Anom Ćurčić, oglasio se i njen BIVŠI LJUBAVNIK! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.07.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok otkriće uživo na Pinku, bivša zadrugarka raskrinkala Ćurčićevu

PUKOVNIK ULAZI U ZADRUGU 7? Odlepio za Anom Ćurčić, oglasio se i njen BIVŠI LJUBAVNIK! ŠOK! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Sinoć se u emisiju "Narod pita", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević, uključio gledalac koji se predstavio kao pukovnik Almir Rašanović. On je Jeleni Golubović i Lepom Mići otkrio da je zaljubljen u Anu Ćurčić, kao i da se prijavio za "Zadrugu 7".

- Ovde govori pilot pukovnik Almir Rašanović. Pozdrav Mići i pozdrav Jeleni Golubović, ja sam taj emotivno zaljubljeni u Anu Ćurčić. Ja vas iskreno molim da ukucate moje ime i prezime, ima moja slika sa Anom - rekao je gledalac.

- Direktno avionom kreni u Šimanovce - rekao je Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mića, Darko i Jelena

- Ja sam poslao snimak i sliku za "Zadrugu 7. Pa nisam bio u vezi s Anom, ali sam zaljubljen emotivno u nju. Mene je potresla Anina ljubavna priča. Kaži ti meni, Jelen,a kako bi ti postavila snimanje srpsko-ruskog "Top gana" - rekao je gledalac.

- Besplatne savete neću da vam dajem, nisam učila školu da bih vam dala savet besplatno - rekla je Jelena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Golubović

Darko je nastavio da ispituje rediteljku, koja je navela šokantnu stvar o Ani. Naime, kako Jelena tvrdi, njoj se javio čovek, koji je navodno bio sa Anom dok je bila u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Slavnićem.

- Jelena, ti si izašla iz "Zadruge" u januaru, ušla je potom Ana Ćurčić. Pratio je čitav Balkan taj ljubavni trougao. Kakvo je tvoje mišljenje o toj situaciji - pitao je voditelj.

- Ana mi nekeko u startu nije legla. Pratila sam ulazak samo da ne legne u moj krevet. Ne dopada mi se kad je neko kontradiktoran. Jedan dan voli Zvezdana, drugi dan ga ne voli, treći dan je vezivao za radijator. Ja bih uramila Anđelinu sliku. Ako je to istina, onda čujem pisala mu pesmice i tako dalje. Kakva god da sam ja, može neko da me voli ili ne, ali sam se držala svog stava - rekla je Jelena.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Zvezdan, Ana i Aca

- Sada kada se sve završilo i kada vidimo da su Anđela i Zvezdan raskinuli, a Ana i Aca Bulić ušli u vezu, da li te buni - pitao je voditelj.

- Kada je Zvezdan rekao da ostavlja Anu, ja sam mu čestitala i rekla mu da mi ne znamo da li ona njega vara. Javila mi se osoba koja je bila sa Anom dok je ona bila sa Zvezdanom. Podržala sam kod Zvezdana iskrenost - rekla je Golubovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Opajdara

14.07.2023 09:12

Jelena Golubović je najveća opajdara od žene - usedelice koja je ikad ušla u Zadrugu. Osoba sa najviše kontradiktonosti je ona, osoba sa diplomom koja nema ništa iza sebe sem rijalitija a ni tamo nije ništa pokazala. Pričaju da se nije kupala i da "bazdi" u njenoj blizini i pored kreveta. Kroz par godina boravka u rijalitijima ona nije stekla ni jednog prijatelja sa kojim bi popila kafu. Deluje ofucano i dotrajalo a jedini koji je hteo biti sa njom (Čupo ) i imati seksualne odnose sad beži od sramote kad mu spomenu ovu baba-devojku. Da je Maja nije prihvstila (iz interesa, da se svađa za nju ), Jelena ove sezone nebi imala nikoga da sedne i popriča. Dovođenje Jelene u emisiju je promsšaj, ništa naam nije rekla sem onog šta su rekli ostali učesnici ili ona negde pročitala.