MISICA ULAZI U ZADRUGU: Večeras stiže na Pink i otkriva sve o svom RASKIDU!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremna da progovori o skandaloznom nastupu i ulasku u sedmu sezonu popularnog rijalitija!

MISICA ULAZI U ZADRUGU: Večeras stiže na Pink i otkriva sve o svom RASKIDU!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila da su gosti večerašnje emisije "Narod pita" Sofija Una Manić, Žana Đorđević i Nenad Lazić Neca. Emisiju će voditi voditelj Darko Tanasijević, koji se nedavno vratio sa letovanja.

Juče su se u domaćim medijima pojavili navodi da je Sofija snimila profil za "Elitu", ali i da postoji mogućnost da postane voditeljka rijaliti programa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Una Manić

- Sofija je snimila profil za "Zadrugu 7". Još uvek je u pregovorima sa produkcijom. Postoji mogućnost čak i da postane voditeljka šou programa. U svakom slučaju trebalo bi da bude deo projekta - rekao je izvor za "Blic".

Bivša misica Sofija Una Manić dolazi iz Beograda, ima 33 godine i već je učestvovala u jednom rijaliti formatu, ali i u "Zadruzi 6", gde je bila jedna od najomraženijih među zadrugarima. Dva puta je razvedena, a kako je isticala tokom rijaliti učešća, sa bivšim supruzima je u fenomenalnim odnosima. Odmah nakon završetka "Zadruge 6" dogodio se nagli raskid sa Urošem Ćertićem, koga je optužila da ju je opljačkao.

Republika

Foto: Ilustracija

 

Podsećanja radi, Pink je zvanično potvrdio učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića i Mensura Ajdarpašića, a juče se pojavila informacija da u sedmu sezonu popularnog rijalitija ulazi i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar. Još uvek nije poznat tačan datum početka "Elite", ali se spekuliše da će biti brže nego što publika očekuje, kao i to da nas čeka mnogo iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

17.08.2023 01:21

Vi novinari glupi ste ko cuskije,ma kakav Beograd,kakvi bakraci,devojka je seljancica iz Smedereva poznajem je od malena,nebitna i smesna osoba totalno