ODMAH NAKON POMIRENJA ALEKSANDRE I CARA, DALILA UDARILA KONTRU: Objavila golu fotografiju iz kreveta, pa otkrila kakvo je buđenje pored VOLJENE OSOBE!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se oglasila odmah nakon pomirenja Aleksandre i Cara, mnogi smatraju da je ovo provokacija bivše zadrugarke!

ODMAH NAKON POMIRENJA ALEKSANDRE I CARA, DALILA UDARILA KONTRU: Objavila golu fotografiju iz kreveta, pa otkrila kakvo je buđenje pored VOLJENE OSOBE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, svakodnevno privlači pažnju i izaziva reakcija fotografijama na društvenim mrežama, a o njenoj današnjoj objavi bruje svi.

Naime, ona je objavila sliku iz kreveta, na kojoj je potpuno gola, ogrnuta samo jorganom, a društvo joj je pravila, kako ona kaže, najbolja prijateljica i rijaliti cimerka, Marijana Zonjić.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Probuditi se pored voljene osobe je najlepši osećaj na svetu…Ali probuditi se pored najbolje drugarice još bolji..pogotovo ako je vi budite, jer ona ne može rano da ustane na plažu je neprocenjiv. Nedostaju mi ova letna buđenja sa mojom Makicom - napisala je Dalila ispod fotografije.

 

 

Međutim, kako je ovu fotografiju Dalila objavila odmah nakon što su Aleksandra Nikolić i Filip Car potvrdili informaciju o pomirenju, mnogi su zaključili da je Dalila želela da isprovocira bivšeg i baci sve u rebus, s obzirom da se na selfiju ne vidi tačno osoba koja se nalazi kraj bivše zadrugarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading