DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U "ELITU"? Ponovo OČI U OČI sa Dalilom, bivša supruga će mu zagorčati život!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da Dejan Dragojević, pobednik Zadruge 5 ulazi u novu sezonu rijalitija ,,Elita".

DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U "ELITU"? Ponovo OČI U OČI sa Dalilom, bivša supruga će mu zagorčati život!

Foto: ATA Images

Nakon što je portal Republika otkrio da će bivša zadrugarka Dalila Dragojević postati voditeljka novog programa ,,Elita", odlučili smo da vam otkrijemo još jednu stvar. Naime, kako nezvanično saznajemo, učesnik ,,Elite" biće i Dalilin bivši suprug Dejan Dragojević

Podsetimo, Dejan Dragojević odneo je pobedu u rijalitiju ,,Zadruga 5", u sezoni u kojoj ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem pred milionskim auditorijumom. 

 

- Dejan je dobio poziv za Elitu, prosto takav je koncept da ulaze samo jaka i velika imena, a među njima je sigurno i on, jer ako je ko obeležio Zadrugu i ceo taj TV format je zapravo on sa njegovom potresnom životnom pričom. On će se ponovo pojaviti pred milionima, gde će ispričati sve šta se dešavalo u njegovom životu nakon razvoda od Dalile, sve šta se dešavalo - započinje izvor za Republiku, pa dodaje:

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car i Dejan Dragojević

 

- Definitivno da je Dejan bio miljenik nacije, kako žena, tako i onih muškaraca koji su isto prolazili kroz bol, koju je on imao. Tako da, ja bih jako voleo da uđe, za sad nije zvanično, što se kaže, ali ćemo videti kako će to biti i da li će on prihvatiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
David

09.08.2023 22:37

Ma ne bre. Ako on ulazi, a Car ne ulazi to bi znacilo da mu je Jovana ugrozena