MILJANA SE VRATILA STARIM NAVIKAMA, PA OPET PROGANJA PEVAČA, PRETI DA ĆE SE UBITI: Ubiću se ako ne budeš sa mnom!

Autor:

Zadruga

13.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker je Nišlijku ispoštovao da se čuju preko video-poziva, a onda je nastala drama, uz jezive poruke, u kojima ga je ucenjivala.

MILJANA SE VRATILA STARIM NAVIKAMA, PA OPET PROGANJA PEVAČA, PRETI DA ĆE SE UBITI: Ubiću se ako ne budeš sa mnom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com, youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Miljana Kulić raskinula je nedavno s Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako svaku priliku koristi da ga provocira, sada se vratila Darku Laziću! Kako Republika saznaje, Miljana danonoćno zove pevača kog je i ranije proganjala, pa je nakon video-poziva koji su imali pretila da će da se ubije ako on ne raskine s izabranicom Katarinom Stojanović, s kojom uskoro planira da napravi svadbu.

Foto: Instagram printscreen

Miljana na video pozivu sa Darkom Lazićem prekjuče

 


- Miljana priča u svim emisijama da ne može očima da gleda Bebicu, ali joj je zapravo krivo što su raskinuli. Među prvima je došla do novog broja Darka Lazića, koji je pevač nedavno promenio, i odmah ga zvala na Vocap. On je video njenu sliku, uredno se javio da ćaskaju, ali nije imao pojma šta će da ga sačeka posle toga - priča nam na početku pevačev drug, koji je dalje otkrio da je drama usledila tek nakon što su Miljana i Lazić završili razgovor.

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić

 


- Miljana je bila super dok su pričali na video-pozivu, a kako je Darko vozio, zamolio je da se kasnije čuju. Miljana se složila, Laziću su kući banuli neki drugovi i nije mogao opet da se javi. Tad je počela drama, Miljana nije prestajala da zove, posle su usledile jezive poruke da vam ne pričam! Slala je da će da digne ruku na sebe, da će sin da joj ostane bez majke i da sad jedino Darko može da joj pomogne. Pisala je: "Ubiću se ako se ne vidimo i budemo zajedno bar na noć! Ja ne mogu bez tebe." Pričala je da je sama i u svađi s celom porodicom i da nema gde da ide, osim po hotelima. Pominjala je i kocku i pozivala se na to da i Darko zna kako je kad se upadne u taj začarani krug - priča izvor i dodaje:

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić

 


- Na kraju je pominjala Darkovu ženu, pričala da će da skoči s mosta ako je ne ostavi. Napisala je da prati Darkov rad otkako se pojavio na estradi i da jedino ona može da ga usreći. Darko nije znao da li da se smeje ili plače, ali, na kraju, nije odgovarao jer je već imao sličnu situaciju s Miljanom, pa je navikao na te faze.


Stupili smo u kontakt s pevačem da bismo ga pitali za još detalja, a on nam je objasnio da će Nišlijki verovatno brzo da prestane da bude interesantan.

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić i partnerka Katarina

 


- Ma znate vi Miljanu! Šta da vam pričam! Možda je malo popila, pričali smo normalno, pa je kasnije malo dramila, ali dobro. Naći će ona novu zanimaciju, ništa strašno - kratko je za naš list rekao folker koji nam se javio u putu.

 

Miljana na aparatima: Bebica smuvao Zolinu ribu

Nakon turbulentnog raskida s Miljanom i žestokim ratom s porodicom Kulić Bebica je očito rešio da nadoknadi propušteno vreme, pa se bacio u provod i smuvao zadrugarku Slađanu Lazić, koja se muvala i s Lazarom Čolićem Zolom. On je samoprozvanu Poršelinu odveo da voze kvadove, pa od sada može da se zove i "kvadolina". Miljanin bivši je zatim na Instagramu objavio i fotku kako mu Slađa, koju je dobro prigrlio uz sebe, sedi u krilu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
JA

14.08.2023 08:08

Ova jadna zena je odavno trebalo da bude hospitalizovana i nije mi jasno da to njena okolina ne vidi ,ako ni zbog cega drugog a onoo zbog deteta !!!!

vesna

14.08.2023 08:53

Odmah na LECENJE - dosta je bilo njenog ludila !!!

Milivoje

16.08.2023 19:21

A Mitrovici jedino nju zvali,od svih nasilnih ucesnika,ponovo u Z7...Pa nista,ako onaj tupi Zola opet odluci da udje u z7,zna se sta ga ceka,a nije stikla