MILJANA CRNOM MAGIJOM VRAĆA ZOLU I UNIŠTAVA BEBICU! Kod VRAČARE bajala i uradila tri jeziva rituala, odnela slike i palila majice, Macanoviću se sprema PAKAO!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pomoć potražila kod vračare Stane.

MILJANA CRNOM MAGIJOM VRAĆA ZOLU I UNIŠTAVA BEBICU! Kod VRAČARE bajala i uradila tri jeziva rituala, odnela slike i palila majice, Macanoviću se sprema PAKAO!

Foto: ATAImages, Profimedia

Miljana Kulić sprema se za ''Elitu'' iako se njena porodica tome protivi. Kako je nedavno raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom i ponovo želi Lazara Čolića Zolu, odlučila je da potraži pomoć kod vračare Stane (76), kod koje je već nekoliko puta išla sa majkom Marijom Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić čini sve da vrati Zola

– Miljana je sigurna da će Zola ući u rijaliti i ona to vidi kao šansu za pomirenjem. Marija sa produkcijom nije u dobrim odnosima, tako da ona sigurno neće ove sezone biti učesnik što njenu ćerku raduje jer joj neće stajati na putu. Miljana je zato sama otišla kod vračare Stane i rekla joj da hoće da vrati Zolu, a da se otarasi Bebice. Stana joj je rekla da joj se Zola nikada vratiti neće sve dok joj je Bebica u blizini. Napravile su tri rituala, a Miksi je ponela i Zolinu, i Bebicinu sliku. Vračara joj je dala neku vodicu i rekla joj da time umiva ujutru i uveče i svaki put kada se umije da izgovori Zolino ime. Rekla joj je da neku Bebicinu ličnu stvar zapali kao što je majica i da to baci niz reku kako bi on otišao svojim putem i kako joj ne bi više stajao na putu. Treći ritual je konac napravljen od Zoline majice koji je ona potopila u neki ljubavni napitak i Miljani rekla da nosi to kao narukvicu i da ne skida. Miljana je uverena da će tako vratiti Zolu, jer ona mašta da se uda za njega. Kada je izašla od Stane i krenula za Niš pisala je Zoli i rekla mu da nije više sa Bebicom, ali on joj nije odgovorio. Mislim da će Marija kada sazna da je bila kod vračare da poludi i svašta da joj kaže. Dešavalo se više puta da Miljana ode, a onda Marija to sazna, pa ode kod iste žene da Miljani skida vradžbine zbog kojih je bila -  kaže izvor za Paparazzo upućen u ovu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading