BEBICA JE BIO PLAĆEN DA BUDEMO INTIMNI: Miljana žestoko oplela po Macanoviću!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva ne prestaje da iznosi detalje veze sa Bebicom.

BEBICA JE BIO PLAĆEN DA BUDEMO INTIMNI: Miljana žestoko oplela po Macanoviću!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić ogorčena je na bivšeg verenika Nenada Macanovića Bebicu, pa je priznala da je dobijao pare da bi njih dvoje imali seksualne odnose.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli

Voditeljka Ana Radulović  koja je preksinoć menjala kolege u emisiji ''Narod pita'' poželela je dobro veče i starleti iz Niša koja se telefonski uključila u program uživo. Ona nije okolišala, već se momentalno fokusirala na goruću temu, a to je prekid veridbe i način na koji se to desilo.

- Ratosiljala sam se bede, drago mi je što je otišao. Bebica je meni, iskrena da budem, Bože oprosti što sam iskoristila nekog, on mi je bio uteha u prolazu. Ja sam mu uvek to govorila, nisam ništa krila od njega, pa da sada imam nešto da krijem. U kom smislu?! U smislu da bih pobegla od emocije sa Zolom koju sam imala, da ne bih sekirala mamu, tada je bila bolesna. Zavolela sam ga na neki specifičan način, ali ne kao ljubavnog partnera, nego kao druga, na taj neki način. Nikada ga nisam gledala kao muškarca, nije moj tip, mnogo je mračan, negativan, on guši moju energiju - govorila je Miksi, a onda je otkrila i kakav tretman je Macanović imao u njenom porodičnom domu u Nišu, kao i da je prokockao sve benefite i poverenje koje su mu podarili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Pozove majku, izbriše poziv. Ja sam maher za takve prevarante kao što je on. Reći će neko:"On ti je pomogao, a ti tako pričaš o njemu". Mama mu je dala 10.000 evra, jer im je bilo žao što nije plaćao alimentacije, a tri godine pre "Zadruge" nije plaćao, pa mu se bližio zatvor. On je trebalo da otplati turama sa autobusom, pa da tako vrati, to su mu dali od srca. Imao je platu, prenoćište, doručak, ručak, večeru, dobar intiman odnos...Tako da, ja pred Bogom nisam grešna - rekla je Miljana u jednom dahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Željka

08.08.2023 11:10

Veća sramota za Miljanu.