''BEBICA JE ZAMAJAVAO MOJU MAMU DOK SAM JA KRALA NOVAC OD NJE!'' Šokantna ispovest Miljane Kulić: Spasio me je Vasilije Ostroški!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne želi više da čuje za bivše momke.

''BEBICA JE ZAMAJAVAO MOJU MAMU DOK SAM JA KRALA NOVAC OD NJE!'' Šokantna ispovest Miljane Kulić: Spasio me je Vasilije Ostroški!

Foto: Instagram/printscreen, ST/Nikola Mutić, Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić progovorila je o svom odnosu sa bivšim momcima - Ivanom Marinkovićem, Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Zola, Bebica i Ivan su mrtvi za mene! Ne želim više nikad da ih vidim. Oni su moja prošlost i dosta sam im pridavala na važnosti. Preko moje grbače su ušli u rijaliti i zaradili novac. Koristili su me zbog popularnosti, ali neću to više da dopustim! Ja sam najveća budala na Balkanu - priča Miljana za Informer i dodaje da je Bebica slagao da je pokušavao da je spase od kocke:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Hvala Bogu, sav moj novac je bio kod mame, pa nisam ni mogla da trošim velike sume. Prestala sam da kockam nakon odlaska pod Ostrog. Vasilije Ostroški me je spasao! Kocka je bila moj najveći porok, ali u tome je učestvovao i Bebica. Pa on je zamajavao moju mamu dok sam ja krala novac od nje. Sad priča da me je sprečavao u tome, ali to je laž! Išao je sa mnom u kazino, a nikad nije pozvao Mariju da joj kaže gde smo i šta radimo! Da se razumemo, Bebici sam jasno rekla da mi je uteha u prolazu kako bih prebolela Zolu! Završila sam s njima, nadam se da ću jednog dana biti s nekim ko će me iskreno voleti.

Miljana je istakla i da je besna na Ivana Marinkovića jer nije brižan otac Željku.

- On se samo folirao u "Zadruzi" i hvatao na patetiku, pa se narod sažalio na njega. Zato je i osvojio peto mesto. Bolje je da dete nema oca nego da ima lošeg oca! Bog mu nije dao da ima dete s verenicom Jelenom zato što je loš otac i Leni i Željku. To mu je kazna - priča ona i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić o bivšim momcima

- Otkako je izašao iz "Zadruge", Željko je bio kod njega jednom na dva dana i jednom na tri sata! I tad me je zvao da dođem po dete jer mora na masažu. Eto, to mu je važnije od sina! Još jednom je svratio u Niš da ga vidi zato što smo mu bili usput do Leskovca. Javio se da dolazi, dete ga je čekalo, a on se pojavio tek posle pet sati. Kad je Željku bio rođendan, bio je na slavlju samo dva sata. Sa sinom je proveo dva minuta! Rekao je da mora da ide jer ga čekaju Jelena i pas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading