NAJVEĆE PONIŽENJE MAJE MARINKOVIĆ UŽIVO U PROGRAMU: Zadrugarka najstrašnije izvređana, Bilal "zakuvao" sve!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O izjavi prijatelja Maje Marinković bruje svi!

NAJVEĆE PONIŽENJE MAJE MARINKOVIĆ UŽIVO U PROGRAMU: Zadrugarka najstrašnije izvređana, Bilal "zakuvao" sve!

Foto: ATA Images

Maja Marinković se, nakon raskida, sprijateljila sa Božom Džonsom, koji je takođe boravio u Zadruzi 6, a tada joj se povremeno i udvarao. On je sinoć gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je, između ostalog, komentarisao nju, ali i Bilala Brajlovića.

Međutim, jedan njegov komentar izazvao je totalni haos u studiju. On je želeo da ponizi Bilala, pa je sve one koje su bile u vezi sa njim nazvao devojkama lakog morala, a mnogi su shvatili da je aludirao i na Maju:

- Sad se ove ku*avele vežu za neke bitne aktere. Sad je jedan mali Bilal bitniji od Bože Džonsa, zato što ja neću fejk - rekao je bivši zadrugar, pa izazvao totalnu pometnju.

Ipak, on je posle nastavio da hvali Maju, ni ne pomišljajući da će ga ova izjava skupo koštati, s obzirom da su mnogi već govorili da je Maja sa Bilalom samo zbog dobrih komentara i reakcija publike, pa nije isključeno da se Boža izlanuo i nesvesno priznao šta zaista misli o Maji.

Republika

Foto: Republika TV

 

Detaljnije pogledajte u videu OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading