OTKRIVENA ISTINA O BILALOVIM PRETNJAMA SAMOUBISTVOM: Jeziv snimak osvanuo na društvenim mrežama, ovako je pokušao da zaplaši Maju!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je objavila jezive poruke od Bilala Brajlovića, a onda se oglasio i on!

OTKRIVENA ISTINA O BILALOVIM PRETNJAMA SAMOUBISTVOM: Jeziv snimak osvanuo na društvenim mrežama, ovako je pokušao da zaplaši Maju!

Foto: E-stock, Instagram.com

Strasti između bivšeg rijaliti para Maje Marinković i Bilala Brajlovića se, po svemu sudeći, ne smiruju. Iako su odnos završili sa lepim rečima jedno za drugo, to nije potrajalo, te su sada isplivale skandalozne prepiske, a malo je reći da su neke poruke zabezeknule javnost.

Naime, Maja je nakon gostovanja u emisiji "Narod pita" sa Markom Janjuševićem Janjušem doživela pravu dramu, kada ju je bivši dečko poslao pregršt pretećih poruka uznemirujućeg sadržaja, jer je u više navrata naglasio da će presuditi sebi.

Iako je Maji govorio kako je u bolnici, potpuno krvav, Bilal se oglasio putem društvenih mreža i objavio video iz kreveta. On se usnimio, pa podelio sve sa brojnim pratiocima na Instagramu, uz namig. 

Za medije i dalje nije davao nikakve izjave, a sudeći po snimku - čini se da je Bilal u dobrom stanju i da je samo pokušavao zaplašiti bivšu devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading