PUKLA BRUKA ANĐELE ĐURIČIĆ U LAJVU: Kamere zabeležile najveći blam svih vremena!

Autor:

Zadruga

28.07.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokušala da prevari pratioce, oni sve shvatili!

PUKLA BRUKA ANĐELE ĐURIČIĆ U LAJVU: Kamere zabeležile najveći blam svih vremena!

Foto: Instagram/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić je priznala juče da je ipak tužila Zvezdana Slavnića za nasilje u porodici i da se njen advokat time uveliko bavi, a danas je odlučila da na sva pitanja odgovori putem svog Instagrama, gde je održala lajv.

Crnogorka se udobno smestila, pa krenula da odgovara na komentare i pitanja mnogobrojnih pratilaca, a onda je usledilo raskrinkavanje.

Republika

Foto: E stock

 

Prvo je otkrila svoje planove, a onda je počela da se zahvaljuje za svaki kompliment koji joj je bio poslat, dok je kritike i savete totalno ignorisala, misleći da to niko neće primetiti. Korisnici društvenih mreža neprestano su joj pisali i govorili joj da ništa ne postiže time što ignoriše dobronamerne savete i ljude, koji joj nisu naklonjeni i da bi trebalo možda nešto i poslušati.

Diskvalifikovana zadrugarka i dan-danas nije spremna da se suoči sa lošim komentarima i tvrdi da je narod obožava, dok se određena grupa ljudi trudi da oskrnavi sve što ona radi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Da li je moguće da sama sebe laže? Čita samo pozitivne komentare i uživa u iskrivljenoj slici od sebe? - glasio je samo jedan od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veronika Star

29.07.2023 07:05

Najveci hodajuci blam ikada. Umesto da se sakrije u misju rupu, ova se razmahala i umislila da je neka zvezda. Koji je ovo zenski jad. Kada samo pomislim kako udise prdez dodje mi da povratim.

Vesna

29.07.2023 09:08

Ona je neka trecerazredna frizerka, znaci niko i nista, neka sedi u to njeno selo, takve ovde nisu pozeljne