ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI: Danas menja lični opis, želi da liči na Zvezdanovu bivšu?!

Autor:

Zadruga

14.07.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić više neće sebe moći nazivati prirodnom lepoticom!

ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI: Danas menja lični opis, želi da liči na Zvezdanovu bivšu?!

Foto: Instagram.com

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, neretko sebe naziva prirodnom lepoticom i to posebno naglašava, kako bi istakla jasnu razliku između "silikonskih" devojaka i nje. Međutim, čini se da je Anđela i to odlučila da promeni, pa je tako odmah nakon Zadruge 6 posetila kliniku, čime se javno pohvalila.

Naime, Đuričićeva je danas objavila stori na svom Instagram profilu, kojim je obavestila brojne pratioce da je vreme za promenu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Iako nije otkrila o kakvoj promeni je tačno reč, Anđela je uz ovaj stori stavila i "usne", pa se pretpostavlja da će mlada Crnogorka danas baš to raditi. Da podsetimo, ona je gotovo svakodnevno prozivala devojke, koje su, kako ona kaže "izmenile lični opis", ali je veoma verovatno da će se to uskoro desiti i sa njom, s obzirom da je tokom Zadruge 6 najavila i povećanje grudi, zbog čega su mnogi zaključili da Đuričićeva želi da liči na Maju Marinković.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

22.07.2023 21:37

Kritikovala moral devojaka, a šta je sa njenim moralom. Mislim da je samo kao klinka bila moralna-možda. Kritikovala silikonke-ona je i u 6 ušla sa korekcijama-silikonima,botoksima. Nikada nije bila lepa. Kako sada kopira Maju, a prozivala je kako je Maja kopirala Anu Korać?🤣🤣🤣. Može raditi šta god i kopirati koga god, ona svoju zlobu,pokvarenost,pakost ne može promeniti i izbaciti iz sebe. Zlo ostaje u njoj, njeni fetiši i sve mane. 🤮💩🤮. Fffffuuuuujjjjjjjj, dro****no.