ZADRUGAR ZAVRŠIO U URGENTNOM, DOKTORI GA JEDVA SPASILI: "Bio sam u kandžama smrti, sećam se da su mi rekli da su mi minuti odbrojani"

Autor:

Zadruga

23.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg zadrugara doktori jedva spasili sigurne smrti!

ZADRUGAR ZAVRŠIO U URGENTNOM, DOKTORI GA JEDVA SPASILI: "Bio sam u kandžama smrti, sećam se da su mi rekli da su mi minuti odbrojani"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Đole Kralj na Instagram profilu objavio je fotografiju da je završio u Urgentnom centru u Novom Sadu, te da je priključen na infuziju. 

Foto: printscreen/RTVPink

Đole Kralj Zadruga

 

Portal Republika kontaktirao je bivšeg zadrugara kako bismo proverili šta mu se desilo. On se oglasio, te nam je objasnio da su velike šanse bile da je mogao da umre, ali da su mu doktori jedva spasili život. 

Foto: Instagram.com

Đole Kralj Instagram

 

- Malo je falilo da vam se sada ne javim na telefon, bukvalno su me jedva izvukli iz kandži smrti. Sve je bilo u redu i samo odjednom sam osetio bol, gušenje, pao sam i svega čega se sećam da sam se probudio u bolničkom krevetu. Doktori su mi rekli da mi je sada strogo zabranjeno da se nerviram, moram da promenim sada ceo život zbog toga što mi se desilo. Ljudi, ja vama ne mogu da opišem kako je to bilo, ti bolovi koje sam trpeo, strašno, rekli su mi da su mi minuti odbrojani, ako lek ne bude delovao, ali hvala bogu da je sve prošlo kako treba - ispričao je Đole za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading