ŠOK PRIZNANJE! Maja Marinković progovorila o VRELOJ AKCIJI sa Janjušem nakon RASKIDA sa Bilalom, OVO ĆE GA UNIŠTITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.07.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o vreloj akciji sa Janjušem, nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem!

ŠOK PRIZNANJE! Maja Marinković progovorila o VRELOJ AKCIJI sa Janjušem nakon RASKIDA sa Bilalom, OVO ĆE GA UNIŠTITI! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković

Starleta Maja Marinković prošle noći pojavila se na rođendanu kod voditeljke Ane Radulović, a tom prilikom popričali smo sa njom o svemu što se dešavalo prethodnih dana. Naime, nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem, koji je izneo tvrdnje da je nakon emisije, Maja završila sa bivšim dečkom, Janjušem, starleta sada prvi put otvoreno govori o svemu. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković

 

Maja za Republiku ističe da Brajlović koristi opojne supstance, koje su mu pomutile razum, a evo šta kaže o vreloj akciji sa bivšim dečkom:

Foto: E-stock, ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković i Bilal Brajlović

 

- Laž je da sam imala s*ks sa Janjušem posle emisije, Bilal ima paranoje i halucinacije zbog opojnih supstanci. Može da me tuži, već sam ukapirala da ima dozu tužibabe u sebi. Dao je moj broj telefona javno, ceo dan mi telefon bruji. Biće tuženi svi koji su u tome učestvovali - rekla nam je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading