ZVEZDANE, GDE SU PARE? Fanovi optužili Zvezdana da je novac za POMOĆ BEBI zadržao ZA SEBE!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrde da je novac za pomoć bolesnoj osobi zadržao za sebe

ZVEZDANE, GDE SU PARE? Fanovi optužili Zvezdana da je novac za POMOĆ BEBI zadržao ZA SEBE!

Foto: printscreen/tiktok, pixabay.com

Admini grupa zadrugara i mnogi rijaliti učesnici pokrenuli su humanitarnu akciju kako bi pomogli Snežani Bebi Svilar da pobedi bitku za život. Zvezdan Slavnić je učestvovao u ovoj akciji, a danas je javno optužen od strane admina jedne grupe da je prevario Bebu.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić, Beba Svilar

- E, ovako, pošto ćutim već neko vreme i ćutali smo za vreme akcije. Kao što znate, Beba je i u "lajvu" rekla koliko fali para i ša je sve skupljeno. Danima je j*bu, da tako kažem, ovi od Zvezdana, te uplaćuju, te ne. Ona je u ceo iznos uračunala bila i te pare, verujući da će ovi da uplate. Evo već sedmicama je j*bu, da tako kažem, te ovo, te ono, pare nisu uplaiti. To je onih 2.000 evra koje je Zvezdan na sva zvona promovisao da će biti uplaćene. Pa, evo, ovim putam ja pitam dotičnog gospodina, gde su pare i zašto bolesnu ženu j*bete danima i šaltate i kao uplaćujete, pa ovo, pa ono, pa je do banke, pa je ovako, pa onako. Pa evo, neka ga svi upitaju GDE SU PARE? Skupljali ste jeftine poene, iznosili laži i hvalili se, a para nigde - glasi ova objava, koju su podelile i ostale grupe.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava

Bebi su se prvi simptomi pojavili 993. godine u vidu slabosti nogu. U KCS je 2000. godine postavljena dijagnoza Multipla skleroza. Snežana je do sada imala više desetina relapsa. Od 2003. godine bila je uključena u skoro sva studijska ispitivanja sve do kraja 2014. godine kada su je isključili iz studije zbog konstantne progresije bolesti. Stepen invaliditeta se povećao na 80 odsto i ne može da se kreće bez pomagala.

Jedini način da se zaustavi dalja progresija bolesti je HSCT terapija u Moskvi. Sredstva su potrebna za HSCT terapiju, putne troškove u toku lečenja i specijalističke preglede.

Pomoć možete pružiti:

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001614790-53

Uplatom na devizni račun: 160-6000001615921-55

IBAN: RS35160600000161592155

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Republika

Foto: Fondacija Budi human

Beba Svilar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

21.07.2023 21:18

Ne razumem.. ko su ti ljudi koji su verovali ubici 😵‍💫 ? ?