ONA JE PRESUDILA SVEKRVI: Oglasilo se MUP o zločinu kod Sjenice!

Autor:

Hronika

29.05.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ju je, operativnom radom, iste noći pronašla u Užicu i uhapsila.

ONA JE PRESUDILA SVEKRVI: Oglasilo se MUP o zločinu kod Sjenice!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u saradnji sa Policijskom upravom u Užicu, uhapsili su A. A. L. (1985), državljanku Nemačke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo. 

Kako se sumnja, ona je sinoć, oko 22 sata, u kući u okolini Sjenice nožem nanela smrtonosne povrede šezdesetšestogodišnjoj svekrvi, a zatim pobegla. 

Policija ju je, operativnom radom, iste noći pronašla u Užicu i uhapsila.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Da podsetimo, komšije i rođaci govore da se radi o izuzetno finoj, poštenoj i dobroj porodici.

To je jedna izuzetna porodica. Porodica koja nikada sa nikim nije imala ništa. To su stvari van pameti, normalan insan to je može da uradimo sem nekog ko je sto posto lud, drogiran ili ne znam. Šta je ovde bilo u pitanju ne znam, ovakvu porodicu da zadesi nešto ovako je katastrofa za ceo Sandžak, za sve nas ovde. Ne bih dalje da pričam stvarano su stvari katastrofalne.

Ova rahmetli žena što je preselila je moja sestra, ja i ona smo drugo koleno, to je poseban insan bio, tu nema reči, Allah da im se smiluje i njoj Dženet da podari, a svima sabura da da, i da nikad nikog ovo zlo ne zadesi - rekao je brat nastradale žene za A1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading