OTKRIVENO ČIME SE ZVEZDAN BAVI POSLE ZADRUGE: Slavnića raskrinkala najbolja prijateljica! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zanimalo zbog čega se Slavnić ne pojavljuje u javnosti

OTKRIVENO ČIME SE ZVEZDAN BAVI POSLE ZADRUGE: Slavnića raskrinkala najbolja prijateljica! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita bile su gošće voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita". Publiku je zanimalo kako im je u braku, ali i ostale dešavanja bivših zadrugara. Jedan gledalac je upitao Matorau šta se dešava između Zvezdana Slavnića i nje.

- Hteo sam Jovanu da pitam šta se dešava između nje i Zvezdana? - upitao je gledalac.

Republika

Foto: ATAImages

Matora i Zvezdan

- Trebalo je danas da se vidimo, ja sam ispalila, uvek smo u kontaktu i čujemo se - rekla je Matora.

- Čudan mi je Zvezdan, ja sam navijao za Ivana Marinkovića, znao sam mu oca. Vi ste bili super ekipa, Janjuš, Mikica, Ivan i Zvezdan - rekao je gledalac.

- Mikica ima obaveze, videli smo se jednom na ručku. Sa Zvekijem, on spava preko dana, uveče drži "lajv". Čujemo se svakako - istakla je Tomićeva.

Podsetimo, Matora i Zvezdan su imali jedan od najbližih odnosa u Beloj kući, a sve je zanimalo i da li ćega ga nastaviti nakon izlaska iz rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

18.07.2023 15:35

Matora je noćas nalsgala mnogo toga a i prešuutila. Također se u par navrata osećala postiđeno zbog Amite. Matora, zašto si sebi to dozvolila? Imala si godinama neko poštovanje zbog svoje iskrenosti i hrabgosti a sada sve to polako gubiš. S' kim si, takav si , kažu. Biraš za druženje ljude koji su imali a možda još uvek i imaju, osobe koje su prostaci i koji godinama svojooj deci nisu kupili ni čokoladu a onda ih naglo stigla očinska ljubav i pritisak Marije Kulić da prizna dete (Matinković). Zvezdan je teška priča, teška prošlost i ti si se povukla zadnjih mrseci iz tog druženjaane zbog Anđele (to ti je bio izgovor ) nego kad si osetila pritisak zbog osude naroda zbog Zvezdanovog ponašanja u Zadruzi. Da, mnogo lažeš Matora, promenili su te ljudi i devojka koji su kvarni i lažni a uprooastili su i svoje porodice. Nek ti je lepa i sretna ova ljubav dok traje i nadam se da ćeš konačno utažiti tvoju večnu glad za redovnim seksom, ostvariti ndke svoje maštarije i, nadam se da ćeš jednog dana pronaći svoju ljubav jer, ovo šta sada imaš nije ljubav